27 oktober 2007

Dagens projekt är Ecuador

Idag skall jag frossa i den kommande Ecuadorresan. Kolla kartan, titta i boken, leta på nätet, läsa tipsen som kom i det spännande kuvertet häromdagen...

Enligt infomaterialet som kom är vi just nu 14 stycken anmälda till resan. Max 16 kan det vara, precis som till Tibet i somras och det funkade ju bra då. Vi mötte en grupp svenskar i Lhasa från en annan reseorganisatör och jag har för mig att jag räknade till 26 personer. För mycket för mig.

4 kommentarer:

 1. 14-15 pers låter som en helt ok grupp, inte för många och inte för få. Sedan beror det jättemycket på vad det är för folk. En del "hittar varandra" direkt och andra vill helst inte ha med varann att göra öht.

  När jag åkte runt i Ecuador var vi 14 st, från 14 till 65 år. Det var en perfekt blandning av olika människor och vi kom superbra överens. Det var kul!

  SvaraRadera
 2. Håller med om att det bör vara blandat folk, gärna olika åldrar och från olika ställen. Vanligtvis brukar det ju inte var så jättemånga par på sådana här resor, men när jag såg deltagarförteckningen för den här resan så verkade det vara många två och två (samma efternamn). Undrar just hur det blir... Viv och jag är ju också två, men mamma och son.

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt att åka till Ecuador! Har du varit på flera såna här gruppresor? Vad tycker du om dem? Har bara stött på dem på diverse platser när jag själv rest, och om gruppen är bra verkar det vara ett fantastiskt sätt att resa på!

  SvaraRadera
 4. Sara: jag är lite småkluven till gruppresor.Jag är lite så där att jag vill göra saker för mig själv, men samtidigt är ju en gruppresa ett bra sätt om man på begränsad tid vill göra vissa saker som skulle ta längre tid att fixa själv. Har varit på lite annorlunda ställen med just gruppresa, t ex Zanskar i indiska Himalaya, Kirgizistan, Tibet, Lycian way i Turkiet och lite annat.Helt ok om det är en bra grupp, och jag har haft tur.

  SvaraRadera