23 februari 2008

Packa pappas kappsäck

En klar fördel på organiserade vandringsresor är att man oftast inte behöver bära sin packning själv. Man packar sin stora packning i någon lämplig form för transport på häst eller i bil, och tar dagsbehovet i en liten dagryggsäck. Lite extrakläder, lite snacks och vatten. Karta kanske. Kameran ska förstås med, men den har man knappast i ryggan. Mycket mer behövs inte.

Det här passar mig perfekt. Jag gillar inte att bära. Är inget muskelberg precis.

2 kommentarer:

  1. Det skulle passa mig perfekt också att inte behöva bära själv :)
    Men jag är rädd för att jag inte skulle passa på en organiserad vandringsresa, eftersom jag har svårt att gå med tempo i stegen... Det är alldeles för mycket runt omkring som jag måste stanna och titta på och fotografera och jag skulle nog bara bli stressad av att inte få gå i min egen långsamma takt :)

    SvaraRadera
  2. På dom vandringsresor jag har varit har det inte varit något som helst problem att gå i sin egen takt, som väl är. Det är många som vill fotografera och stanna och titta på saker och ting. Dessutom vill i alla fall inte jag gå med en massa andra hela tiden - det blir sällan någon klunga med folk, bara vid vissa samlingspunkter.
    Men jag håller med dig, får man inte göra saker i sin egen takt och på sitt eget sätt tappar man ju det roliga.

    SvaraRadera