28 mars 2008

Back from New York


Där nere någonstans var jag igår.
Tänk vad fort det går att förflytta sig från en värld till en annan.

6 kommentarer:

 1. Tack så mycket, jag åker i slutet av april. Sen hoppas jag på någon mer "spännande" resa. Förstod nästan att du varit i NY. Hur hade du det? Skulle så gärna vilja åka dit! :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det går verkligen fort! Ena stunden är man i en verklighet, nästa i en helt annan. Ibland tror jag att det är bra att "resa långsammare", så att man hinner vänja sig vid tanken på att komma tillbaka hem. Det är ju dock lite svårt när med New York, man kan ju inte gärna ta tåget. ;)

  SvaraRadera
 3. Välkommern tillbaka! Ja, visst går de fort att med flyget flytta sig mellan olika världar på bara några timmar..

  SvaraRadera
 4. Elisa Day: Cypern kan säkert vara spännande. Det beror ju på vad man gör det till. :) New York var trevligt. Ska lägga ut lite bilder snart.
  Elisabeth: Jag tror också på att resa långsammare, även om jag inte alltid gör det. Gillar att gå t ex, då hinner man med.
  Christel: Ja, det är just när man är ute och far som man inser hur lätt det egentligen är att åka både hit och dit. När man är hemma finns det ett litet motstånd.

  SvaraRadera
 5. Utanför NewYork bodde Vi i ca 3 år underbar storstad.
  Nu har vi precis kommit hem från Australien underbart land måste ses och upplevas för att förstå dess skönhet. Ha en skön lördag.

  SvaraRadera
 6. Lottam: Måste vara stor skillnad att uppleva New York som turist och fast boende.
  Jag har Australien på min "måste-se-lista". :)

  SvaraRadera