06 april 2008

Flygbokningsdilemma

Morgonens äventyr: boka flygbiljetter.
Först och främst hitta någon bra variant av alla möjligheter med avgångstider, byten, flygbolag, väntetider och pris. Sedan bestämma sig...Har man tur kan man få ett så här fräscht och fint plan, som vi hade på hemresan från Ecuador.

2 kommentarer:

 1. Här kommer ett svar gällande din fråga om att länka en bild till en annan, som jag gjorde hos mig, och det här gäller då om man har en Blogger-blogg och vill länka till en bild som man publicerat tidigare i bloggen.

  Du behöver ju adressen till den bild du vill länka till och då öppnar du inlägget där den bilden finns. För att få adressen kan du dels klicka på bilden så att den kommer upp i eget fönster och så ser du adressen till bilden uppe i adressfältet. Kopiera den.

  Eller så kan du högerklicka på bilden när du ser den i inlägget och välja "kopiera länkadress" för att få bildens adress.

  Sen skapar du ditt nya inlägg och så markerar du bilden som ska länkas till den andra bilden. Klicka sen på Länk-knappen som vanligt när du vill länka något i ett inlägg, och fyll i den andra bildens adress där och klicka ok. Klart!

  SvaraRadera
 2. Tack! Så praktiskt! Nu måste jag fundera ut någon bild jag vill länka till någon annan.

  SvaraRadera