16 juni 2008

Resans plan

Planen för USAresan var att vi per hyrbil skulle ta oss från Seattle i staten Washington längst upp nära den kanadensiska gränsen till San Francisco, via Spokane. Lite lustig färdvärd kanske eftersom både Seattle och San Francisco ligger vid kusten, och Spokane ligger ca 50 mil rakt in i landet från Seattle räknat... Men stoppet i Spokane var det viktigaste på hela resan eftersom Vivicus skulle göra företagsbesök på Cyan Worlds och hälsa på kompisar där.

Planen var inte mer exakt än så. Vad vi skulle titta på och var vi skulle stanna hade vi inte bestämt eller ens en aning om. Det fick komma som det kom, tänkte vi väl.

Här har jag plockat en karta från Google Maps och ritat in färdvägen som den väl blev.


Vi följde i stort sett väg 101 längs kusten så mycket det gick, och gjorde också vår avstickare till Spokane.

Det blev en jättebra resa, där vi såg mycket. Framför allt var vi ute "på landet".

5 kommentarer:

 1. Det blev några miles! Vilka var höjdpunkterna?

  Och när bär det av till Italien?

  SvaraRadera
 2. Höjdpunkterna tänkte jag att jag skulle skriva lite om och visa bilder från snart... när jag får lite bättre ordning på bilderna. :)
  Fråga nr 2: Till Italien etc (?) åker jag om tre veckor. Planering pågår.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle också någon gång åka efter amerikanska västkusten i bil, men får se när det blir av. Italien! Oj vad du reser mycket! Ska bli spännande att följa.

  SvaraRadera
 4. Christel: Du är ute och far en hel del själv, tycker jag :)

  SvaraRadera
 5. Della: Ja, du har rätt det gör jag ju :) Men inte som turist, jag jobbar ju bara... Och ibland så ser man bara hav överallt, som nu, och vi kommer ligga här ända tills jag åka hem nästa gång.

  SvaraRadera