02 augusti 2008

En höjdare

En av höjdpunkterna på tågluffen var Venedig. Dirkt när man kliver ut på trappan vid järnvägsstationen möter man denna syn.Och man befinner sig plötsligt i en annan slags värld.Vi hade köpt en karta i Rom och med hjälp av den lotsade Vivicus oss fram till vårt hotell. Hade vi inte haft kartan... Den visade sig vara till stor hjälp de följande dagarna.

4 kommentarer:

 1. Å, vad jag längtar till Venedig! Jag var där ett par gånger för sådär 15-20 år sen. Hörde på TV att staden är på väg att sjunka, så jag får ta mig dit snart, innan det är försent. (Fast har ryktats om sjunkning länge tycker jag...)

  SvaraRadera
 2. Fina bilder! Har aldrig varit där men skulle jättegära vilja se Venedig, iaf innan det sjunker. Men det ser väldigt varmt ut! Men kanske lite svalkande med allt vatten runtomkring eller?

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! Det är precis så här jag har tänkt mig att Venedig skulle vara. Efter att ha sett dina bilder hoppade staden helt klart upp några pinnhål på prio-listan.

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Ja, Venedig är värt att se innan det sjunker. Och varmt var det. Jag trodde faktiskt att det skulle lukta skunk från kanalerna - men icke.

  SvaraRadera