30 oktober 2008

"Det finns inget dåligt väder bara..."

Fotoinspirationen var inte riktigt på topp i regnet. Jag brukar dra en 3 liters plastpåse över kameran för att skydda den från regn, och så bara ta av den just i fotoögonblicket. Idag hade jag snålat in och bara tagit en 2 liters... Fungerade inte bra. Jag fick krångla med påsen både när den skulle av och på. Dessutom var motiven inte så inspirerande. Eller vad sägs om Åhléns parkering?Det mest färgglada idag var ett äpple på marken...Jag kom att tänka på en annan gång när det regnade och jag hade påse på kameran. Då kom det fram en amerikansk dam och vill se anordningen för hon hade själv funderat på hur hon skulle göra i regnet. Men det var på ett helt annat ställe, med ett helt annat fotomotiv. Lite mer spännande var det där.

4 kommentarer:

 1. Ja, på parkeringsbilden ser det väldigt grått och regnigt ut..
  Och jag brukar fota utan plastpåse, jag vet det är hemskt men jag räknar kallt med att kameran tål lite vatten.. När jag inte tar bilden har jag den i väskan som är vattentät hursomhelst.

  SvaraRadera
 2. Ja, ditt system är nog mer praktiskt. Antagligen blir kameran lika fuktig på båda sätten. Jag har ju en vattenvät väska, så jag får väl ta den idag för vädret ser inte lovande ut idag (det är nästa morgon) heller.

  SvaraRadera
 3. Du lyckades fånga vattenfallet fint. Var i USA finns det vattenfallet? /persiljeland.blogg.se/Ninna/

  SvaraRadera
 4. Vattenfallet är i Oregon vid Columbiafloden.

  SvaraRadera