24 oktober 2008

Fredagsfärger - Svart

En delvis svart båt i skymningen vid Gamla Oxelösund får representera fredagsfärgen Svart.
Det finns mer som är svart där i Gamla Oxelösund - kolhögarna, som ligger på vänt för att användas vid tillverkningen av stål i järnverket. De är svarta. Men dem har jag ingen bild på.

Fler svarta bilder finns här.

9 kommentarer:

 1. Mycket vackert foto med en lugn och behaglig stämning! Ser mig själv sitta där i fören och bara titta ut över vattnet!! Ha det riktigt gott i helgen!!

  SvaraRadera
 2. Skön känsla i fotot!
  Kursen ja.Det svart-vita gjorde jag redan i våras men fick inte tummen ur och skriva hur jag gjorde.Så nu måste jag nog göra om det efter rep. av lektionen.Hoppas jag hinnernu på söndag.Får ha det som mål att lägga ut det på "Utan Ord"Behöver en kick där bak!
  Tycker det är kul men har prestationsångest när jag måste prestera ngt!
  HA en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Vacker bild. Och jag skulle inte ha någonting emot att sitta där just nu och titta ur över vattnet. ha en skön helg/Lis

  SvaraRadera
 4. Jättefint foto! Härligt ljus som du verkligen är en mästare på!Går du också kursen? Digitalbildhantering i Jönköping? Jag såg Rajson kommentar...Vi började samtidigt och jag är heller inte klar...
  Ha en skön helg!
  Kram Ninni

  SvaraRadera
 5. Tack snälla ni. Det är just det här med ljus jag försöker lära mig att få till.
  Kursen började jag på nu på hösten. Den är jättekul. Jag lär mig massor, för mitt utgångsläge var lågt vad gäller PS. Hade bara småpysslat lite i Elements tidigare. Ska se om jag kan få till en svartvit bild till uppgift 3 nu i helgen.

  SvaraRadera
 6. Fin båt, fina färger, fint foto! Jättemysig bild.

  SvaraRadera
 7. Vilket vackert ljus!

  Och jag har anmält mig till Photoshop-kursen till nästa termin. Precis som du har jag mest redigerat i Elements, även om det på senare tid blivit lite RAW-format. Kommer det också på kursen?

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig stämning du lyckats fånga. Det svarta vattnet, båten och det fina ljuset. :)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 9. Det var en hel del svärta där trots att solen ännu lyser. Fint!

  SvaraRadera