04 oktober 2008

Reslysten III

Två gånger har jag varit i Indien. Nu funderar jag på en tredje.

Första gången var jag på gruppresa med destination Himalaya och vandring i den avlägsna Zanskardalen. Det var så spännande att jag beslutade mig för att göra en egen resa året därpå med något oklart syfte och mål... Tja, Indien, typ. Eller... börja i Indien och sedan får jag se.... Jag reste iväg ensam, men redan på flygplatsen i Delhi stötte jag på ett gäng trevliga danskar, varav en sa att hon var Danmarks första buddistiska nunna inom den tibetanska inriktningen. Henne delade jag hotellrum med första natten och sedan hampade det sig så att jag reste runt tillsammans med henne på hennes uppdrag först i Indien två veckor och sedan i Nepal i fyra veckor innan vi for vidare var och en åt sitt håll.

Och nu funderar jag alltså på en tredje gång och känner att jag vill bestämma mig snart. Tiden för resan är begränsad denna gång, så det blir en kort resa i så fall. Men man hinner mycket på en vecka eller två.

Tänk vilka fotomöjligheter! När jag var där tidigare var det analog kamera som gällde och bäst-före-datum för de bilderna har passerats. Jag behöver ju lite nya bilder till bloggen!


Alltså...tänk, tänk, tänk. Känn, känn, känn.

5 kommentarer:

 1. Självklart måste du ju åka dit, så du får fler bilder till bloggen! ;) Vad spännande dina tidigare Indien resor låter. Skulle gärna vilja åka dit också. Fina bilder du visar.

  SvaraRadera
 2. Å, så spännade det låter. Hoppas du kommer iväg på resa! Tycker du är modig som reser ensam, det skulle jag vara alldeles för feg för att göra... Det är så intressant att se dina bilder från dina resor!

  SvaraRadera
 3. Den här gången får jag ressällskap. Om det blir. :)

  SvaraRadera
 4. Jag tänker och jag känner och jag ryser! Jag vill dit också.

  Jag måste också få nya bilder till bloggen så det är tur att jag åker iväg snart. Vilken utmärkt anledning till att resa! ;D

  SvaraRadera
 5. Ja, det måste väl vara ett vällovligt syfte - att resa så man har några bilder att lägga in på bloggen. :)
  Du har ju verkligen din resa inom räckhåll nu, Pumita. Spännande!

  SvaraRadera