01 november 2008

Veckans fönster

Veckans fönster är ett bussfönster precis som för två veckor sedan.
Här tittar man ut genom framrutan i en buss i Kazakstan. Framkomligheten var lite dålig just här p g a får på vägen.Det här är en diabild från början och jag behärskar inte inscanningstekniken speciellt bra, så därför är kvaliteten som den är. Men det kan ju vara kul ändå.

Det är Susanne som startat Veckans fönster. Gå gärna in hos henne och titta på fler fönster.

8 kommentarer:

 1. Vilken underbar resedokumäntärbild!
  Jag blir avis på dig som varit på så många platser på vår runda planet.
  Hur kom du på tanken att resa till Kazakstan, undrar jag som inte varit mer än i Europa.

  Önskar Dig en skön och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Härlig bild...det gäller att inte ha bråttom till jobbet:)
  Är det krångligt att scanna dia? Dyrbar apparat? Jag har en hel massa dia hemma i Sverige som vi aldrig tittar på, vore roligt att ha dem tillgängliga.
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig bild som påminner mig om Nicaragua där det var korna som tog plats så här på vägarna. Också en påminnelse om att vi inte behöver ha så brått här i livet utan i stället bör stanna upp och njuta av bilder vi ser.

  Scannat gamla diabilder har jag också gjort, men med dåligt resultat. Ska vid tillfälle göra om det med min nya scanner som har bättre upplösning.

  SvaraRadera
 4. Härlig bild, känns som man sitter i bilen och tittar ut genom fönstret.
  Kul!

  //Eva

  SvaraRadera
 5. Kazakstan "bara blev" på resan till och frän Kirgizistan, som var det egentliga resmålet. Vi flög till och från Almaty, eller Alma-Ata som det hette då, och åkte sedan buss (vilken buss sedan...!) till Kirigizistan.

  Jag lånade en scanner som klarade båda vanliga bilder och diabilder under två veckor och försökte under den tiden begripa mig på scannern plus scanna så många bilder som möjligt. Det var jättetråkigt och blev inte speciellt bra. Jag hann med nästan alla diabilder, men inga pappersbilder. Och av någon konstig anledning har jag en massa pappersbilder. Undrar hur jag tänkte när jag bestämde mig för papper?

  SvaraRadera
 6. Så underbar bild, känns som jag åker med!

  Ha en skön lördagskväll!

  //annette

  SvaraRadera
 7. Underbar bild! Diffusa bilder från barndomen vill bli tydliga, kossor på svenska landsvägar på 40-talet kanske. Det räcker nästan med en sån bild som den du visar för att jag ska vilja resa till Kazakstan.
  :-)

  SvaraRadera
 8. Härligt att se genom bil fönstret.
  Ha det bra // Nettan

  SvaraRadera