16 januari 2009

Fredagsfärger - Gul och Blå

Tibetansk kille i gult och blått är mitt bidrag till Fredagsfärger denna fredag.

Fler gulblå bilder finns här.

12 kommentarer:

 1. Det första blicken fäster vid är personena som sitter ner framför killen med blå gula tröjan. Är det handdukar som används till huvudbonad mån tro?

  SvaraRadera
 2. Ja, dom lägger ofta en handduk på huvudet.

  SvaraRadera
 3. Håller med Sarah...man blir så fascinerad av handdukarna så att man ser inget annat på en stund. Sen ser man herrarna i bakgrunden som ser så roade och intresserade ut...Vad händer egentligen till höger? Innehållsrik bild!Och en bra tolkning av gult och blått!
  Hoppas du får en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Håller med övriga kommentatorer om att det är en innehållsrik bild. Det ser på något vis ut som en paus i någon aktivitet. Och sedan är ju färgerna de rätta med. :-)

  SvaraRadera
 5. Spännande bild som vanligt! Vad är det de gör här. Väntar på ngt speciellt? Handdukarna var det första jag såg också. Har sett liknande i Sydamerika, i de andinska länderna. Solen är så stark där.

  SvaraRadera
 6. Håller med alla andra här! Handukarna är det första man ser,och det är ju så kul att få se bilder från andra länder! =)

  SvaraRadera
 7. Kul att ni gillar det.
  Detta är folk från en by som har samlats efter arbetsdagen och sitter och tar igen sig. Till höger utanför bild sitter en grupp kvinnor, sådär 10-15 stycken, och pratar. Så de man ser nederst i bild tillhör den gruppen.

  SvaraRadera
 8. Ja, men då var jag inte helt fel på det i alla fall.
  Beträffande lamporna på min bild så tror jag att de är tända på dagtid för att man ska kolla så det inte är några (i hela området runt den här lokala tågstationen) som är trasiga och måste bytas ut.

  SvaraRadera
 9. Vilken innehållrik och spännande bild. Jag undrar vad det är de pratar om, killen som sitter på vagnen ser både road och lurig ut...
  Ha en skön helg! /Ninnie

  SvaraRadera
 10. Härlig bild. Killen i blågult ser ut som han just varit och handlat på coop.

  SvaraRadera
 11. Ja jag är ju inte annarlunda än er andra som kommenterat bilden.......ögonen fastnade direkt på handukarna/huvudbonaderna sedan på den lite till utseende luriga killen. Ju längre jag tittar på din fina bild ju mer frågor poppar upp i mitt huvud. Vad de har gjort, hur länge måste de arbeta, var bor de, vad äter de, familjekonstallationer, vardagsliv.......you name it. Tänk så annorlunda liv vi lever på jorden/samtidigt så lika. Bara våra förutsättningar som skiljer oss åt var vi än befinner oss. Samma saker ska ju i alla fall utföras.

  SvaraRadera
 12. Spännande bild med de rätta färgerna! Milla

  SvaraRadera