31 januari 2009

Månadsbilden 2009 - Januari


Camilla på Camillas Foto har startat Månadsbilden 2009. Man tar en bild av samma vy en gång i månaden och kan på så sätt visa årstidernas växlingar på någon plats.

Det svåra är att välja bild. En plats som inte är alltför svårtillgänglig och där det förhoppningsvis inte ser exakt likadant ut under hela året.

Här är den bild jag till slut valde. Ett ställe där jag ofta går förbi och som jag gillar.

9 kommentarer:

 1. Jag förstår att du gillar det stället, det är öppet och ändå sluter skogen sig runt omkring, mysigt. Det skall bli spännande att följa alla platser genom året, tror att vi snart är uppe i 30 personer som är med (många nya under dagen).
  Ha det bra/Kram
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Bra val av motiv. Härligt ljus i januaribilden. Jag har haft svårt att välja men bestämde mig först idag. Visst ska det bli spännande att följa?/Lis

  SvaraRadera
 3. Visst var det svårt att välja plats? Jag hade stora bekymmer! Men det här ser jättefint ut! Ska bli roligt att följa!

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Blir lite nyfiken, var i Sverige är det?

  Och så måste jag fråga något praktiskt, hur gör du för att visa dina bilder så stort på bloggen. Jag bloggar opckså på Blogger och har försökt utan att lyckas.

  Hälsningar en aningen frågvis Anna i Philadelphia

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig solig bild. Fin kombination av åker och skog, Spännande att se vad som kommer att växa på åkern framöver! /Trevlig helg

  SvaraRadera
 6. Verkligen en vacker plats. Vilket fint ljus du fotat i också.
  DEt var just det där med att det ser likadant året runt som ställde till det för mig:) Men jag bestämde mig ändå för att delta...
  Kram!

  SvaraRadera
 7. ser ut att vara en bra plats att följa - jag var lite "lat" och valde en bild från min egen gård :)

  SvaraRadera
 8. Så fint! Det kommer säkert att skifta väldigt under året! Spännande!

  SvaraRadera
 9. Det var en fin plats du valt, till din månadsbild.
  Den ska bli kul att följa.
  Ha det gott // Nettan

  SvaraRadera