10 januari 2009

Veckans Fönster

Det är lördag och det betyder Veckans Fönster för mig.

Här är ett fönster som jag har visat någon gång tidigare, men då i en beskedligare version.
Just nu gillar jag att trixa med mina bilder. Det har väl framgått av bilderna den senaste tiden. Jag vill ju experimentera med det jag lärt mig på Photoshopkursen.

Bilden visar vår utsikt när vi övernattade på ett motell längs Stilla havskusten. Motellet i sig var väl inget att skriva hem om. Men utsikten! Och stranden! Den var enorm.

Motellet såg ut så här:


Och stranden så här:


Stranden har jag visat en del bilder från tidigare. Längst där borta skymtar klippformationer som ser ut som ett sjöodjur. Och nästan folktomt var det.

6 kommentarer:

 1. Sådana minnen som etsar sig fast, när man ser motellet kan man ju inte tänka sig denna underbara utsikt från fönstret, superskönt att njuta av i gråakalla Norrköping.

  Ha en skön lördag!

  annette

  SvaraRadera
 2. Min favoritstrand;)
  Vilken skillnad på bilderna Della!Jag måste säga att dagens fönster tilltalar mig mycket mera...Det är klart att formatet också spelar roll, men du har fått till en jätteläcker bild! Sen är ju inte utsikten fel heller...

  SvaraRadera
 3. Urtjusigt den utsikten skulle jag inte ha något emot!

  Måste säga att jag gillar din bildredigering! Den tilltalar mig.

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Gillar dina bilder. Du är verkligen duktig. Den här utsikten skulle man gärna vakna upp till varje dag.

  SvaraRadera
 5. Vilken annorlunda bild det blir med lite redigering. Mycket vackrare! Antar att det är en sådan där HDR-bild eller liknande namn, som du skapat. Har sett att Moderskeppet har haft en hel del sådana på bloggen så jag förstår att det ingår i kursen också. Ja, jag ska snart börja på den.

  SvaraRadera
 6. Läcker vy. Dock illavarslande himmel. Skvallrar om blåst, regn.....

  SvaraRadera