28 februari 2009

Ännu mer Petra...

Petra består ju inte bara av den långa klyftan och Skattkammaren, trots att det väl är dom som är mest berömda och fotograferade.
Här kommer lite andra byggnader också. Hoppas ni inte har tröttnat än.


Och så avslutar vi med en och en halv dromedar. För turistjippon kommer man inte undan i Petra heller.

10 kommentarer:

 1. Wow, det är så mäktigt. Och när man ser människorna så ser man också hur stort det är. Vill verkligen resa ddit vid tillfälle och tills dess är jag glad att du delar med dig av dina bilder.

  SvaraRadera
 2. Helt fantastiska bilder! Petra har funnits på min "att göra-lista"... men nu åker den upp reellt. Det ser så mäktigt ut och vilka underbara färger!

  SvaraRadera
 3. Det vore förresten kul om du kunde berätta lite om resan! Om du hinner dvs... efter nästa resa lr nåt.

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder! Ett sånt fantastiskt vackert ljus det är, och så den där guldbruna färgen. Det ser helt otroligt ut, ett fantastiskt byggnadsverk!
  Så härligt att se fram emot en ny resa så snart!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Precis vad jag väntade på - fler foton från Petra!

  De två första bilderna är väldigt imponerande med sina runda urholkningar som jag antar har med erosionen att göra. Den andra bilden har en mer rosa ton än de andra. Är det så i verkligheten också att stenen har olika skiftningar? Är i så fall den rosa mer angripen av vind och vatten än den orangea?

  Hmm, nu svarar captchan mig härunder med ett "menja". Hur ska jag tolka det? :)

  SvaraRadera
 6. Jag inser att jag inte varit in här på länge när jag ser att jag helt missat din Jordanien-resa! Har inte hunnit kika runt så mycket på bloggarna den senaste tiden.

  Hur som helst har du visat upp riktigt fina bilder, jag gillar verkligen de olika färgnyanserna i bilderna!

  Hoppas du får det toppen i Nepal också!

  SvaraRadera
 7. Färgerna var ju väldigt olika på klipporna beroende på från vilket håll man tittade och hur dags det var på dagen. Rätt häftigt. Dessutom hade jag bara "lilla" kameran med mig och den kanske inte är världens jämnaste och pålitligaste vad gäller färgåtergivning.

  SvaraRadera
 8. Nej då, inte tröttnar vi på dina vackra bilder!Jag gillar verkligen de första bilderna med de rundade urholkningarna. Vilka härliga former.tack snälla du för att du delar med dig av din resa.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 9. Kul att åtminstone via dina bilder få uppleva detta. Tack för titten.

  SvaraRadera
 10. Men vilka bilder. Jag skulle gärna vilja åka dit. Har ett par resor att göra innan bara. tänk vad man tänkte för länge sedan och vilken ingenjörskonst.

  SvaraRadera