23 mars 2009

Shopping

Att shoppa är ju populärt. Det går att göra i Kathmandu också.
Går man bara runt hörnet här borta vid Durbar Square så är man raskt bland butikerna. Här ett litet smakprov.

6 kommentarer:

 1. Där skulle man säkert hitta mycket handla...Även om jag inte är den mest shoppingglada sorten...tror jag. Men det är roligt att kunna köpa med sig något som minne. Helst något som går att använda.

  SvaraRadera
 2. OOOOOH va shoppingsugen jag bliiiir. Inte H&M direkt, H&M i all ära men detta shoppingstråk förefaller helt underbart.

  SvaraRadera
 3. Har kikat runt på dina bilder från dina två senaste resor men inte skrivit någon kommentar. Jättefina och intressanta bilder! Du får gärna visa fler, jag är inte less! :D

  SvaraRadera
 4. Oj oj oj! Här fanns det mycket till salu. Jag förstår att det var roligt och intressant att gå runt och titta på allting och på de vackra färgerna också. Du köpte väl med dig något hem?

  SvaraRadera
 5. Just här köpte jag inget. Jag är lite tråkig sådär, handlar inte så mycket. Men uppe i bergen köpte jag lite textilier och så - delvis för att det var snyggt och delvis för att hjälpa till.

  SvaraRadera
 6. Jag shoppar inte så mycket heller (och vet knappt hur en symaskin fungerar) men jag går gärna runt och tittar. Och stödköper ibland, kanske inte just tyger men annat som är lätt att ta med sig. Vilka härliga färger!

  SvaraRadera