23 oktober 2009

Ut på äventyr

Imorgon kliver jag på X2000 och startar färden ut i Europa. Dags för resan helt utan bagage, alltså. Nattåget till München är bokat, men sedan är det slut med de fasta planerna. Så då vi se vad det blir.

Nästa helg är jag hemma igen.

10 kommentarer:

 1. Det låter spännande det där. München och de trakterna är ju dessutom vackra såhär års. Trevlig resa! (Och ät lite Milka-choklad för mig också. ;))

  SvaraRadera
 2. Så kul. Det blir spännande att se dina bilder. För kameran räknas väl inte som bagage hoppas jag. Trevlig resa/Lis

  SvaraRadera
 3. Så spännande det låter, och tåg skall Du åka den här gången, gillar att åka tåg. Jobbade i Innsbruck för många år sedan och då åkte jag tåg mellan Sverige och Österrike några ggr. Träffade alltid på ett flertal trevliga människor.
  Ha det nu underbart, själv har jag visst tappat all inspiration till både foto och blogg just nu.

  Ser fram emot att höra vart Ni tog vägen och hur det går att resa bagagelöst;)

  annette

  SvaraRadera
 4. Så spännande, att inte veta vart man hamnar....! Hoppas ni får en riktigt rolig resa, ser fram emot att få se o höra om den sedan! Men...liiiite bagage måste ni väl ändå ha? (Tandborsten...?)

  SvaraRadera
 5. För mig skulle den resan vara en riktig utmaning, jag som alltid har så mycket packning med mig. Men det där att bara åka utan direkt mål tilltalar mig. Hoppas ni får en bra och rolig resa och att kameran får följa med.Jag ser fram mot bilderna. Ha det gott!
  Kram Ninni

  SvaraRadera
 6. Då vinkar du från tåget i morgon när du far förbi mig, eller hur? Södra stambanan går bara två minuters "springväg" från mig.

  Ha en bra resa och kom hem med fina foton!

  SvaraRadera
 7. Oj det låter spännande. Kanske det blir ett stopp i Budapest? Jag ska snart dit igen :)
  Hoppas du får en riktigt fin resa!

  SvaraRadera
 8. Woow, jättekul! Ska bli spännande att läsa om dina trapatser sedan och få höra hur experimentet lyckades! Sköt om er!

  SvaraRadera
 9. Spännande, ha en härlig resa
  Kram

  SvaraRadera