27 januari 2010

Kyrka (28 av 365)

Det börjar kännas lite enahanda att bara fota vinterbilder. Och vad gör man då? Börjar mecka lite extra med bilderna kanske, så de mer ser ut som den inre bilden man har. T ex.

Tema nr 150 Kyrka.
(365 Foton 2010)

8 kommentarer:

 1. Jaså, det är fler än jag som tröttnat lite på vinterbilder;)

  Men om Du "meckar" så här fint med bilderna så får Du gärna fortsätta fota lite vinter till!!

  Svårt att sätta tummen på vad som gör att jag tycker om bilden, men ljuset, färgtonen gör på ngt sätt bilden lite drömlik. SNYGGT jobbat!

  Fy för att släpa på en cykel i det här vädret, skall snöa hela natten, gäller nog hos Dej oxå, så så frågan är om Du tänker släpa på den imorgon oxå;) Du kanske inte kan ta en glögg när Du kommer till jobbet!!

  annette

  SvaraRadera
 2. Håller med dig. Nu vill jag ha färger på mina bilder. Gillar denna kyrka. Utomhus är det kallt och urrigt, men inomhus ser det varmt och ombonat ut.

  SvaraRadera
 3. Du har mekat bilden väldigt snygg. Det blå ljuset passar och ger en spännande ton åt motivet. Har kikat på många fina bilder du lagt in här. Kul att du kör utmaningen igen. Jag vill så gärna vara med, men kände mig tveksam till om jag har tid - så än har det inte blivit något. Nu börjar det nästan bli för sent att hänga på...

  SvaraRadera
 4. Jag trodde inte att jag skulle tröttna på snöbilder men det är precis vad jag har gjort och även om vi har strålande sol idag så känns det tungt med all snö.
  Ha det bra
  Kram

  SvaraRadera
 5. Skoja runt lite med vitbalansen och dra i lite andra spakar kan ge riktigt effektfulla bilder, vilket du visar här. Härlig känsla i din bild!

  SvaraRadera
 6. Det kan bli lite för mycket av det goda ibland också ;o)

  SvaraRadera
 7. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

  SvaraRadera