13 mars 2010

Nya mallar

Ny har äntligen Blogger börjat erbjuda nya mallar, så jag har lekt lite. Väldigt lite egentligen. Och jag har inte bestämt mig för om det är så här jag vill ha det.

Jag provar och ser hur jag trivs.

10 kommentarer:

 1. Jag har länge saknat nya mallar på Blogger så de är mer än välkomna. Har inte riktigt kunskaper eller ens motivation att börja pula med det helt själv. Men just nu är jag rätt nöjd med det jag har, enkelt och rent. Vill inte ha för mycket krafs. Då tar det inte så lång tid att ladda heller.

  SvaraRadera
 2. Din är snygg och enkel utan krafs. Det passar bra.
  Jag vet inte hur jag vill ha min än *här kliar hon sig förvirrat i huv'et*. Jag hoppas på någon slags klar uppenbarelse där jag plötsligt ser framför mig den perfekta layouten.

  SvaraRadera
 3. Spännande att se var det slutar, om det gör det. Det värsta är att efter ett tag vill man byta igen... =)

  SvaraRadera
 4. Jag ville byta redan nu. :)

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Vet du förresten om det beror på "mig eller dig" att den här kommentarsrutan öppnas över hela skärmen. Jag vet att man väljer om det ska öppnas i ett nytt fönster eller ny sida men jag vill ha den mindre från början utan att behöva klicka extra.

  SvaraRadera
 6. Nej jag vet inte. Det blir så för mig också och jag vill inte ha det så. Jag har letat runt lite för att se om jag kan ha råkat klicka på något eller om det är Blogger som har något för sig, men jag har inte hittat något. Kommer du på något lyssnar jag med intresse!

  SvaraRadera
 7. Jaa, tack! Jo, det är inte bara du... jag tror att det hänger ihop med att Blogger håller på och fibblar för mycket med sina mallar - utvecklas, menar jag. ;)

  SvaraRadera
 8. Intressant diskusion Ni har fört under dagen;)

  Länge saknat lite nytt på blogger,
  skall kolla om jag hittar ngt intressant, men jag har ju bytt bakgrundsfärg idag, kanske inte skall göra så mkt just nu;) Lat och slö egentligen vad gäller detta, men samtidigt lite sugen på lite nytt!

  annette

  SvaraRadera
 9. Annette - du har ju redan gjort revolution idag genom att byta från svart till vitt. :)

  SvaraRadera