30 mars 2010

Repris

Samma tussisar får vara med en gång till, så jag riktigt kan frossa i dom. Sedan får jag faktiskt fortsätta leta efter nya.

8 kommentarer:

 1. Vad häftigt - det blev som en annan bild! Jag har försökt streta emot hur länge som helst nu men jag får nog ta och börja traggla med Photoshop för jag är såå avundsjuk på dina bilder! Det räcker förstås inte med bara programmet men jag kanske kunde lappa och laga mina värsta misstag iaf. ;D

  SvaraRadera
 2. Jättehärlig bild - men jag vill ha den där reprisen utomhus, och se den med egna ögon (eller egen kamera ...)

  SvaraRadera
 3. Oj,den här gillar jag ännu bättre.
  Är nog mest pga den snygga bakgrunden som lyfter de rara tussilagorna.
  Mer spännande!Snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 4. Hmm, jag har inte tänkt på att det faktiskt kan ha dykt upp små blommor i naturen än... Men i helgen bär det av till landet, så då måste jag nog ut på vårteckenexpedition med kameran!

  SvaraRadera
 5. Glad Påsk å må så gått..Maria

  SvaraRadera
 6. Hallå!
  Här har det verkligen producerats många och fina bilder under veckan, njutit av lutande torn, blivit sugen på sushi, längtat efter tussilago medans jag jag gick igenom bilderna, den här sista bilden på tussilago slår alla bilder jag sett på dessa vackra små gula blommor.
  Tittade nu när jag gick en promenad på en timme men inte ett tecken syns det, däremot hittade jag en massa nya "sjöar" med spännande fåglar i, ingen kamera med för jag behövde dra på ordentligt!

  Ha en skön kväll!

  annette

  SvaraRadera
 7. Den 4:e april fotade jag mina första tussilago för året 2009. Så kanske snart...?

  SvaraRadera
 8. Ljuvliga bilder, trodde först att du tagit dem i år men sedan läste jag att de var från förra året. Snart nog så ploppar det säkert upp små gula blommor, snacka om att man längtar...
  Ha det bra och Glad Påsk
  Kram

  SvaraRadera