16 mars 2010

Tisdagstema - Tråkigt

Idag blev jag inspirerad av Pumita för mitt tråkiga inlägg. Inte av Pumitas blogg för den är jättetrevlig, utan av hennes inlägg idag om något som var tråkigt. Jag har något liknande här.

I Tibet lämnade vi Lhasa för en tur västerut och kom efter ett tag fram till ett bergspass på över 5000 meter där vi skulle få se ut över den turkosblå sjön Yamdrok.

Men det blev inget av det. Dimman låg tät och man såg knappt någonting av sjön. Istället för någonting mycket vackert stannade det kvar i minnet som en mycket deprimerande och tråkig plats.


Fler tråkigheter finns på Tisdagstema.

10 kommentarer:

 1. Ja d var säkert en kul resa men en tråkig dimma.
  Man vill ju ha det bästa åxå utav vädret när man reser.

  Ha d gott.

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig hur besviken man blir när man vet hur mäktigt det är utan dimman.
  Men jag gillar dessa dimbilder.
  De lämnar mycket åt var och ens fantasi!

  SvaraRadera
 3. Att fota dimma kan vara rätt kul, men som turist vill man naturligtvis se det rest för att se. Tråkigt!

  SvaraRadera
 4. Ja det kan jag förstå att du blev besviken och tyckte att det var tråkigt .. det skulle jag verkligen också ha gjort .

  SvaraRadera
 5. Snopet!
  Men kanske ändå en mäktig upplevelse att vara omsluten av dimman?

  SvaraRadera
 6. En tråkig upplevelse men fina bilder blev det i alla fall!

  SvaraRadera
 7. Ja, visst är det lite synd när man inte kan se nåt... Vi var med om samma sak på Island. Guideboken visade fascinerande utsikt ut över de branta klipporna vid havet, vi såg knappt handen framför oss... och fick hålla till godo med bilderna i guideboken...

  SvaraRadera
 8. Väldigt tråkigt när man väntat och längtat efter att få se ngt vackert, men Du har ändå varit där och fått se området i tråkigt väder, det har inte så många gjort;)

  Ha en skön kväll!

  annette

  SvaraRadera
 9. nä vad tråkigt att ni inte fick se den fina utsikten.. och jisses vad högt upp ni är... man får ju lite svindel här :)

  bra fotat och fina bilder.. var kul att se .-)

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 10. På sista bilden kan man ana att det kan finnas något vackert där. Retfullt, men man kan inte göra så mycket annat än att rycka på axlarna och konstatera att sånt händer. Du lär inte glömma den "skönheten" i första taget.

  Jasså, du inspirerades av min tråkiga blogg. Tack för det... det ska jag komma ihåg. Jag ger igen när du minst anar det. ;)

  SvaraRadera