06 mars 2010

Veckans fönster - Valfritt

Det är tema valfritt den här gången på Veckans fönster och jag sitter här utan att kunna välja. Shit! Jag blir tvungen att ta två. Men båda bilderna är från Hong Kong i alla fall, så lite hänger det ihop på något sätt. Och så är det utsikt i båda.

Så här är alltså fönstren i Victoria Peak Tower och fönstren i en av de gamla spårvagnarna.


Fler fönsterbilder hittar man hos Susanne, som ger oss temauppgifter varje vecka.

5 kommentarer:

 1. Usch jag får lite svindel av den där rulltrappan - men bilden är härlig!

  SvaraRadera
 2. Åh, jösses vilken utsikt över skyskraporna. Det är annat det än de små höghus som finns i min lilla stad där ett förslag på ett nytt sexvåningshus ställer till ramaskri av protestyttringar. Nä, nu överdrev jag kanske lite, men faktum är att det finns de som protesterar rätt rejält.

  Gillar hur du fotograferat i precis rätt ögonblick så att det bildas som en triangel av fönster och rulltrappor. Och där i triangeln ser man alla byggnaderna växa upp ut spetsen på triangeln. Dessutom förstärker gräskanten triangelns kant. Och förstås horisonten därute.

  SvaraRadera
 3. Orkade inte ens välja;)

  Och jag kan ju inte hitta så spännande fönster hos mej så jag tittar hos Dej istället, verkligen faccinerande bilder, speciellt det första, skulle jag vilja uppleva själv., ja gärna även åka spårvagn!

  Ha en skön kväll!

  annette

  SvaraRadera
 4. Woow, den första är helt sanslös! Vilken utsikt! Gillar den mer jordnära tvåan också.

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt fönster och fönsterbild med rulltrapporna, fin komposition som Susanne säger i sin kommentar.

  SvaraRadera