28 mars 2011

Design (125/365)

Naturen är fantastisk. Det här är väl en snygg design.

Passade på att göra ett kort besök på Botaniska i Göteborg när jag var i staden för TUR-mässan, och där var det sista dagen för en orkidéutställning. Fantastiska kreationer!

TUR-mässan hade jag aldrig varit på förut, så det var intressant och roligt. Jag hittade väl egentligen inget nytt, men det var bra ändå. Hade mycket trevligt sällskap alla dagarna och det var det bästa med mässdagrna. Det näst bästa på mässan var nog några reseföredrag jag var på, Svalbard och Taiwan, och så kom jag hem med lite kartor och pennor förstås. :-)

Imorgon ska jag till Tyskland och vända ungefär. Åker dit på eftermiddagen och sedan hem på onsdag kväll. Sedan blir det lugnt. I en och en halv vecka.

(Tema nr 44 Design)

8 kommentarer:

 1. Nydelig blomst. Har aldri sett denne. Fint bilde har du fått også.

  SvaraRadera
 2. Botaniska är ett fint ställe och det det var en vacker och ovanlig orkidé Du hittade där.
  Måste varit inspirerande att vara på mässan, och bara det att komma hem med en massa spännande kartor är ju i sig värt ett besök;)
  Svalbard är ett drömmål för mej!!

  Ha det gott i Tyskland om vi inte hörs innan!
  Nu skall jag ut och stava!

  annette

  SvaraRadera
 3. Så vacker. Naturen är fantastisk på detta med design. Roligt att du hann med att besöka orkidéutställningen!

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra färger! Missade tyvärr TUR-mässan, men å andra sidan blir man bara så himla ressugen på såna där mässor... ;)

  SvaraRadera
 5. Hmm, jag slutar aldrig att förundras över dina resor, såväl resorna i världen som de med kameran. Vilka fina blommor du hittade på din kameraresa. :)

  SvaraRadera
 6. Orkideer känns mer som varelser än som växter, tycker jag. De är märkliga och vackra.

  SvaraRadera
 7. Oj vad vacker! Ja, naturen är fin i sin även i sin allra enklaste design (även om just denna skapelse inte är enkel). :)

  SvaraRadera