02 april 2011

Antik (129/365)

Om det är så att antik = gammal, så platsar den här bilden på det temat. Är det däremot den riktiga antiken som menas, så fungerar det inte med de här föremålen från utställningen på Nyköping hus. Men det är ju fritt fram för egen tolkning, eller hur?!

(Tema nr 4 Antik)

6 kommentarer:

 1. Tycker inte det finns någon tvekan om Din tolkning här, behövde inte ens tänka för att förstå;)

  Intressant utställning ser det ut som!

  Ha en skön kväll!

  annette

  SvaraRadera
 2. Blir nog lite "klurigt" att packa rätt och lätt tror jag efter att ha tittat lite på vädret på Ditt nästa resmål;)
  Hur länge blir Du borta?

  annette

  SvaraRadera
 3. Självklart! Konstnärlig frihet kallas det.

  Jag lär inte kvala in på er packa-lätt-klubb eftersom jag hade så många oanvända saker med mig hem från Mexiko men jag skyller på att jag inte hade några planer och skulle vara beredd på det mesta. Och så tvättade jag oftare än jag hade tänkt mig. Men en 30-liters rygga plus ett handbagage på 15 liter (mindre ryggsäck) är väl inte så våldsamt mycket för två veckor på andra sidan Attilanten, eller? ;)

  SvaraRadera
 4. Pumita: det är väl inte allt mycket. Du kvalar in så klart! På kommande resan ska jag frångå principen om bara handbagage och ta med mig trunken också. Air China som vi flyger med har 5 kg som gräns för handbagaget och ska Nikon och några objektiv med så...

  SvaraRadera
 5. Taack! Jag har iofs inga tunga kameror att släpa på men grejen med handbagage är också att när man flyger långt vill åtminstone jag ha med mig ett ombyte med kläder och "de där sakerna som jag inte kan vara utan eller som är svåra att skaffa på plats". Bara ifall bagaget skulle vara försenat eller komma bort. Mitt har hittills dykt upp förr eller senare men man vet aldrig.

  SvaraRadera