05 augusti 2011

Armband (302 av 365)


Lyckligt återkommen efter en veckan i och kring Helsingborg. Endast åtta minuter försenad anlände jag till hemmastationen med SJ. Det är knappt så jag kan tro det. SJs miss denna gång var att glömma att stanna vid stationen i Mjölby! Det blev många och långa omvägar för de som skulle ha bytt tåg där. Vad säger man...?

Bilden är från Helsingborgsfestivalen som fortfarande var igång när jag kom dit.

(Tema nr 8 Armband)

5 kommentarer:

 1. Haha, det är nästan komiskt med en sådan miss! Det är lite i stil med tidigare i somras, när DSB First (som kör Västtrafiks tåg) hade missat att en del av lokförarna skulle gå på semester, med påföljd att flera avgångar fick ställas in. Västtrafik var inte precis glada på DSB First, för att säga det milt.

  När jag åkte till och från Stockholm hade tågen inga problem alls, inga förseningar eller annat krångel alls.

  SvaraRadera
 2. Elisabeth: Märkligt. Vilken tur du hade!

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem igen! Vad ska du ut och åka för när det bara trasslar? Eller du kanske ska vara glad över att de inte slängde av dig i Kumla! Inte så långt hemifrån men knappast roligt.

  Om det är en tröst så var det växelfel på tbanan häromdagen så det är inte smärtfritt på SL heller. ;)

  SvaraRadera
 4. Hahaha, glömde stanna i Mjölby! Stackars dem som skulle åt annat håll! Det är ju ändå en liten järnvägsknut.

  SvaraRadera
 5. Lite nyanserad syn på Sj tycker jag nog man får ha även om det finns brister.
  Tror inte att SJ hade ngt avtal med den man som stod på en bro och övervägde att hoppa ner därifrån på tågspåren vilket var orsaken till den försening som uppstod när Du ner till Helsingborg!
  Det var inte heller Sj:s fel med den försening som uppstod när jag åkte upp till Stockholm i veckan, signalerna har trafikverket ansvar för!
  Välkommen hem!

  annette

  SvaraRadera