30 augusti 2011

Augustibilder

Nu är det snart slut på augusti och jag har fortfarande iordninggjorda bilder som jag inte visat än i min augustimapp. Jag brukar göra dels en mapp per månad för obearbetade bilder och dels en för bearbetade. Förutom mapparna per resa då.

De här t ex, från härom kvällen när det var så fint ljus, ligger där i augustimappen och skvalpar.
Så nu är de använda.

4 kommentarer:

 1. Ja, och det tackar jag för att jag fick njuta av, väldigt fint ljus, dom två sista bilderna känns lite extra.
  Själv ser jag inget fint i mina bilder just nu;(
  Vilken ordning Du verkar ha med alla Dina bilder, här är det väl en viss ordning men inte så bra organiserat som hos Dej,det var bra tips att bl.a sortera använda och oanvända!

  annette

  SvaraRadera
 2. Jag har foton kvar i min "Till Bloggen-bildmapp" ända från maj som jag egentligen hade tänkt lägga upp, men inte hann få med när det begav sej... Men snart är det ju maj igen, så! ;-)

  Tänk vad det är tjusigt med mogen säd på strå! Vackra färger i sej, och i kombination med fint ljus blir dessa motiv alltid så bra och rätt på bild. :-)

  Ang insekter så är det mycket man inte vet om dem, förrän man börjar studera dem närmare genom ett macroobjektiv eller en närbildslins! ;-)

  SvaraRadera
 3. Så härliga augustibilder, de andas verkligen sensommar!

  Vilken ordning du verkar ha på dina bilder. Jag har bara en arbetsdisk och en back-up disk. Sen de bilder som varit publicerade ligger i respektive mappar för de olika medierna på en annan extern disk, inklusive bloggbilderna. Så jag kan tappa bra bilder, för att jag glömmer föra in dem i en bra-bild-mapp... hummm rutiner rutiner var är ni?

  SvaraRadera
 4. Det var ju det jag sa: du är organiserad! :-)
  Härligt ljus i bilderna och som bonnkärrng njuter jag av stubbåkern, för då vet man att just den spannmålen är bärgad!

  SvaraRadera