03 oktober 2011

Bloggutmaning

Av Elisabeth på Funderingar någonstans ifrån har jag fått en utmärkelse med tillhörande bloggutmaning!

Tack för den, Elisabeth!

Nu ska vi se.... Då börjar jag då.

1. Varför började du blogga?
Det var för fyra år sedan, det vet jag (grattis bloggen som fyllde år den 12:e september). Att jag började blogga berodde nog på något infall. Jag brukar få infall, men det här var av den sorten som håller i sig. Jag hade av någon slump hittat Tisdagstema och tänkte att jag skulle våga mig med där. Jag tyckte jag var väldigt modig.

2. Vad har du för mål med bloggen?
Mål låter så seriöst... Jag gillar som bekant att resa och att fota och då är bloggen ett sätt för mig att ha mina bilder till någonting. Kanske finns det någon som vill titta ? Det är också en sporre att försöka bli bättre på att fotografera och bildbehandla.

3. Vilka bloggar följer du?
Jag hattar runt en hel del och tittar. Några som jag fastnat för följer jag extra noga. Några tycker jag att jag har blivit bloggkompis med. Det är kul!

4. Vad har du för favoritfärg?
Det beror nog på vad det gäller. Jag är inte så att jag alltid måste ha t ex den blå. Grönt är tydligen den färg vi är bäst på att se, enligt Moderskeppets dvd Mästerjusteraren, lärde jag mig härom dagen. Men jag tycker att det är svårt att fota grönt.

5. Vad har du för favoritfilmer?
Film har jag just återupptäckt. Senaste tiden har det blivit en del Tarantino, men också annat. Men någon favorit... Jag gillar variation och är inte mycket för att se om filmer.

6. Vilka länder drömmer du om att besöka?
Det finns så många ställen jag skulle vilja åka till och listan är lång. Så jag betar av på den. Närmast står Japan på tur, och min resekompis och jag spånar lite om Costa Rica. Sedan Burma nästa höst, men dit är det lång tid kvar. Och sedan finns ju... Det tar liksom inte slut.

Var det någon som blev klokare av det här? :-)

Bloggutmärkelser och bloggutmaningar ska man skicka vidare, men jag väljer som vanligt inte ut några speciella utan skickar upp den här till cyber space och låter den som vill plocka ner den.

Och så rusar jag vidare.