10 mars 2012

Veckans fönster - Valfritt


Ska fönstren symbolisera den ljusa och den mörka vägen månne? Det är nog plats för en valfri tolkning.

Mer valfritt finns på Susannes fotoblogg.

10 kommentarer:

 1. Jag såg bilden först och tänkte "din tanke" direkt...sedan läste jag din text....en spännande bild att fantisera en historia kring.

  SvaraRadera
 2. Underbart ruffigt! En bild helt i min smak.

  SvaraRadera
 3. Den mörka sidan är mer outforskad och spännande på så sätt men kan vara tom så jag försöker hålla mig på den upplysta vägen. ;)

  SvaraRadera
 4. Håller med Pumita, håller mig gärna i ljuset.
  Snygg och spännande bild!
  TAck för kmmentaren till mitt inlägg. Du undrade lite över vad jag "fotograferade genom". Helt enkelt växtligheten framför huvudobjektivet. Översta bilden är taget "genom" lavendelbusken.Det är den som ger skuggorna i ljusreflexerna i Alliumblomman bakom och det lite luddiga i framkanten av motivet. "Lite skit framför och bakom" brukar en av duktig makrofotograf på nätet uttrycka det!

  SvaraRadera
 5. Oj här var det ovanliga fönster i en sliten och ruffig miljö.
  Verkligen öppet för tolkningar. :-)
  Intressant, din bild väcker många frågor.

  SvaraRadera
 6. Det finns möjlighet till många tolkningar i din fina och spännande bild. Ruffigheten blir verkligen ett plus i den här bilden!

  SvaraRadera
 7. Wow vilken spännande tegelvägg. Men den mörka figuren ser lite otäck ut. Tyckte först att det var ett svart kors bakom, brrr!

  SvaraRadera
 8. Vilken tänkvärd bild som får mig att fundera en hel del och undra över mannen där. Och vilken sliten fasad som ser ut att vittra sönder allt mer och mer.

  SvaraRadera
 9. Det kan man nog diskutera. Snygg bild.

  SvaraRadera