12 maj 2012

Ordlös lördag - LjusMer ljus finns på Ordlös Lördag.

13 kommentarer:

 1. Det var fina ljus det! Älskar dom faktiskt, de är så stämningsfulla på något sätt, trots att jag inte har en enda.

  SvaraRadera
 2. De här lyktorna gick vi och bar på genom en gammal enormt stor shingonkyrkogård sent på kvällen på väg till en ceremoni i ett tempel i Koyasan i Japan för att hedra offren från jordbävningen och tsunamin förra året. En sådan ceremoni hade startats av munkarna i ett de kombinerade templen/hotellen i Koyasan och utförs en gång i månaden och vi råkade komma dit just på rätt dag.
  Det var svårt att klara av att gå där i mörkret utan att ljuset i papperslyktan blåstes ut av vinden. Det hela var en mycket annorlunda upplevelse.

  SvaraRadera
 3. Vilken tur du hade som var där just då! Jättefin bild på lyktorna mot den svarta bakgrunden.

  SvaraRadera
 4. Vilken tur för dig att du fick uppleva detta. Jag misstänkte just att det kanske inte var "bara restauranglampor". Kul att få veta, nästan som hatt ha varit där... men bara nästan. :)

  SvaraRadera
 5. Å så fina lampor! Det blir festljus av dem!

  SvaraRadera
 6. Så vackert! Jag antar att du var på plats och fotade dessa lyktor, vilken lycka att få se detta!

  SvaraRadera
 7. Jättefina lampor som ger god stämning!

  SvaraRadera
 8. Snyggt och stämningsfullt!!

  SvaraRadera
 9. Så vackert o andäktigt! Tänk att du fick vara med i ceremonin, vilken upplevelse. På nyårsafton såg jag många papperslyktor som sändes upp i luften. Hoppas det blir en tradition även här i Sverige.

  SvaraRadera
 10. Å,tänk att du var på plats och fick vara med. Mycket vackra lyktor!

  SvaraRadera
 11. Måste ha varit en fin upplevelse, tur Du talade om hur det gick till för jag undrade om Du stod uppe på ett bord och fotade;)

  SvaraRadera
 12. Blir onekligen lite annorlunda hur man ser på dessa japanska papperslyktor på ditt foto när du berättar om ceremonin som du fick vara med om. Vilken upplevelse, tala om att pricka in rätt dag.

  SvaraRadera