17 juni 2012

Skyltsöndag


Letade i arkiven efter en skyltbild. Tänkte att jag ska försöka hitta en från Nordkorea. Fann den här fast i lite annat format. Fixade till den och skulle spara. Vad??? Det är inte jag som har tagit den utan sonen! Elände... Vad göra? Men vad f... Fråga sonen om jag får använda. Jodå, det går hur bar som helst. Så här är en skyltbild som inte är tagen av mig. Vad säger du om det Pumita? Jag får väl försvara det med att jag har sett samma sak vid samma tillfälle.

Några fler som har Skyltsöndag idag är Pumita, Stare Ström på Kråkvinklar och Violen på VIN och BILD.

4 kommentarer:

 1. Antar att du bara skulle lära upp sonen!

  SvaraRadera
 2. Staren är på samma linje som jag... (nu kanske Vivicus protesterar men det får vi ta) det var väl under ditt överinseende (vad konstigt det där blev, över och under....) som fotograferingen skedde. ;) Och jag har egentligen inga synpunkter på vilka foton du postar... det gör du som du vill (bra att du frågar om lov av sonen förstås). Skyltsöndag är ju ingen trad. fotokedja. :)

  SvaraRadera
 3. Att ni tog er in i Nordkorea - bara en sådan sak. Det är ju inte så många privatpersoner som har lyckats med det om man säger så. Å Kim Jong Il ser ju betydligt bättre ut på monumentet än han såg ut i verkligheten.

  SvaraRadera
 4. Hygglig son Du har;) Alltid facinerad av bilder från det landet, verkar vara lite oroligare där nu, så Ni kanske hade tur som var där när Ni var.

  SvaraRadera