30 september 2012

Fototriss - Svartvitt

Idag blir de tre bilder från Japan hos mig på temat svartvitt i Fototriss.
Fler svartvita bilder finns på Fototriss.

13 kommentarer:

 1. Snygga porträtt från Japan. Undrar lite nyfiket vad det är som expediten på mittenbilden säljer, tycker det ser ut lite som korvar bakom mannen. Väljer första bilden på te-damen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här varpå en stor inomhusmarknad i Kyoto. Jag minns inte vad han sålde men det där som ser ut som korv var i alla fall gult.

   Radera
 2. Fina bilder från Japan!
  Första bilden blir favorit :)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Riktigt snygga bilder men jag är lite nyfiken på färgerna. :) Och så undrar jag över de där munskydden som många går med... undrar om det är befogat. Det måste vara obekvämt hursomhelst. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste säga att personligen föredrar jag färg. I alla fall på mina egna bilder. Jag får väl ta fram dem i färg sedan också. :-)
   I ett varuhus jag var inne i fanns en hel vägg med bara olika sorters munskydd. En stor grej!

   Radera
 4. En superfin triss med härliga porträtt! Spännande med nya miljöer.

  SvaraRadera
 5. Fina porträttbilder i svartvitt! Sen lite extra kul med Japanbilder förstås!
  Jag föredrar också färgbilder - det är ju så verkligheten ser ut för oss men visst kan man skärpa till det med svartvitt ibland!

  SvaraRadera
 6. Läser kommentarerna och tänker att det intressant att vi känner så olika inför s/v vs. färg i bilder :) Jag tycker att bilder på personer är sköna i s/v. Befriade från andra intryck kan min hjärna ägna sig åt personerna ... Din triss är fin. Den skapar nyfikenhet på vem och vad man ser samtidigt som bilderna är så bra utan att behöva få veta svaren :)

  SvaraRadera
 7. Verkligt, verkligt snygg triss i s/v, är ju svag för s/v och dom här bilderna tycker jag verkligen om, blir så rent på ett snyggt sätt med människor i s/v!

  SvaraRadera
 8. Så duktig du är på det här! Det är ju så svårt att få till rätt gråskala. Sedan föredrar jag, precis som du, färg. Det är mera likt det vi ser.

  SvaraRadera
 9. Så spännande med bilder från en annan kultur i en annan del av världen. Tycker dina bilder i svartvitt är jättefina. Skapar en mjuk kontrast till vår breda färgskala. Har ibland undrat varför de så ofta bär munskydd och trott att det är för att skydda sig från andras bakterier. Läste någonstans att det är för att skydda andra från sina egna (?) En perfekt triss är det vilket som ;-)

  SvaraRadera
 10. Spännande kultur och fina bilder du levererar.

  SvaraRadera