09 december 2012

Fototriss - Reflektioner
Tidig morgon i närheten av Tikal i norra Guatemala. Vi tog ett tur ut före frukost och tittade på naturen som vaknade.

Fler reflektioner finns på Fototriss.

21 kommentarer:

 1. Det var vackert med älvdansen över sjön. Snyggt fångat på bild!

  SvaraRadera
 2. Så snyggt! Både mystiskt och vackert.

  SvaraRadera
 3. Ljuvligt vackert!!!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Så fridfullt och vackert! Ser fuktigt och svalt ut... men det kanske det inte var.

  SvaraRadera
 5. Åh, så vackert. Jag är definitivt svag för dimma och vatten. Den första skulle lika gärna kunna vara tagen vid en norrläns insjö (om det inte var för palmerna då...)

  SvaraRadera
 6. Det är det som är semester, att ta promenader när natur och djur vaknar, snygg triss dock lite extra känsla för den sista bilden!

  SvaraRadera
 7. Fantastiska naturbilder!
  Fint trissat.

  SvaraRadera
 8. Jättefin plats och jättefina bilder! Bra sittplatser finns där också för både fågel och folk att slå sig ner och se dimman lätta.

  SvaraRadera
 9. Bedårande vackert :) Säjer hon som har vinterlandskap i Skåne oxså nu :)

  SvaraRadera
 10. Underbara bilder och snyggt trissat...=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 11. Wow vilka spännande o fina bilder

  SvaraRadera
 12. Åh, viken fantastiskt vacker morgon det ser ut att ha varit. Tänk att jag aldrig kom till Tikal vid mina besök i Guatemala.

  SvaraRadera
 13. Åhh.. vad underbart det ser ut. Vilken fantastisk känsla du förmedlar med dina bilder. Har sett väldigt många vinterbilder och julpynt i alla varianter hos andra trissare så det här var ett härligt avbrott ;-) Tack för det. Nu ska jag kika vidare...

  SvaraRadera
 14. Såå vackert! Härligt med morgonbilder. Man skulle tvinga sej upp på morgonen lite oftare på semestrarna, för då när naturen vaknar är det ofta som vackrast och mysigast när solen går upp t.ex.

  SvaraRadera
 15. Säkert många ljud som vaknar i denna exotiska miljö! Härligt måste de ha varit att gå ut på morgonen och följa naturens "gläntande på ögat" :-))

  SvaraRadera
 16. Åh, vilka vackra bilder. En jättefin triss där skönhet bara ökar för varje bild. Alla tre bilderna är underbara, men bild nummer tre var ju bara fantastisk.

  SvaraRadera
 17. Så vackra bilder, fyllda av mystik! Den sista bilden är så läcker. Tycker särskilt mycket om att näbben syns tydligt i reflektionen men den är svår att se på själva fågeln

  SvaraRadera