05 mars 2013

Canvas


Igår var jag på posten och hämtade min första canvas. Den ser ut typ så här. Jättespännande att kunna se sin bild på väggen.
Nu gäller det bara att hitta ett bra ställe att ha den på.

12 kommentarer:

 1. Så läckert!!!
  Har tänkt fråga dig många gånger... eller jag kanske har gjort det redan, minns inte... om du inte har funderat på en utställning. Jag tror att många skulle vara intresserade. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utställning? Hur gör man då liksom? Vet ju inte ens om jag egentligen kan ta bilder.

   Radera
  2. Men snälla Della, du hör vad jag säger. Du brukar ju lyssna på mig i vanliga fall så vadan detta. ;) Många skulle gilla dina bilder, det är jag övertygad om. Hur man fixar utställning har jag ingen aning om för det har aldrig varit aktuellt men du kan säkert lista ut det. Du är smart. ;)

   P.S. Etnografiska t.ex. har haft fotoutställningar. Hör med dem.

   Radera
  3. Klart jag alltid lyssnar på dig, men jag kanske kan börja med att ha en utställning på jobbet? Jag vet en bra vägg...
   Då gäller det bara att ta fram lite bilder då.

   Radera
  4. Ja, det är en bra början! Du måste ju visa upp dina mästerverk. :)

   Radera
 2. Låter som en utmärkt ide med en utställning! Att du kan ta bilder (och då menar jag riktigt bra bilder) är ingen tvekan om! Men om det känns bättre tycker jag du kan öva på jobbarkompisarna till en början. Men du skulle platsa på fina utställningar, det är jag helt säker på. Go for it! ;)

  SvaraRadera
 3. Så du har låtit bilden tryckas på canvas! Bilden är helt suverän och väl i klass med mina tidigare favon. Vilken storlek är canvasen på?
  En utställning på jobbet är en bra början. Fortsätt sedan med biblioteken där det är billigt eller t o m kostnadsfritt att ställa ut. Har gjort det sälv och det är hur kul som helst. Man känner sig riktigt "stor", speciellt om man säljer några stycken.
  Sedan finns det både hotell, caféer och hotell som upplåter sina väggar till konstnärer. Perfekt för sig, billigt för dom, då de slipper köpa in konst. Där får man hänga i en månad åsså byts konstnär.
  Go for it!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka bra tips du kommer med! :)

   Radera
  2. Oj vilken massa bra tips jag fick där. :) Ska ta tag i den här jobbgrejen och göra den till ett projekt.
   Canvasen är 40x50 cm.

   Radera
 4. Snyggt komponerad bild. Den måste göra sig fint på väggen. God idé med utställning. Områdesbiblioteken brukar vara pigga på utställningar. Och så passar du på att göra en bildvisning och berätta lite mera samtidigt!

  SvaraRadera
 5. Superläcker Canvas, sådant jag funderat på att göra med en del bilder men det blir aldrig av!
  Låter som en toppenidé att göra en utställning på jobbet och sedan känna om Du vill gå vidare, tror många skulle uppskatta att se Dina bilder meD lite berättande text till!

  SvaraRadera
 6. Urläcker bild!

  En utställning med dina bilder från världens alla hörn, kan det bli annat än succé? Tror inte det.

  I höstas var vi några glada amatörer som hade en utställning i missionehuset. Jag fick en massa bra tips av Elisabeth, lantsortsfotografen.
  Passpartou (stavning?) A4-storlek (helst A3) på bilderna. Och så ett tema som håller ihop utställningen.
  Givetvis ska du göra det!!!!

  Lycka till!

  SvaraRadera