30 april 2013

Tisdagstema - Eld


Ska det vara eld, så ska det. Ingen liten fjuttig brasa, utan en rejäl bushbrand i Benin. Dock en rätt kontrollerad sådan med vaktande killar runt omkring. Fast jag vet inte riktigt vad de skulle ha kunnat göra om elden stack iväg åt något håll.

Trevlig Valborg!

Tisdagstema

11 kommentarer:

 1. Hoppsan !! Här brinner det visst ordentligt och vad nära han ser ut att vara grabben och vilken enorm värme den måste sprida. Verkligen en passande och fint fångad bild till temat. Ha en skön Valborg men försök att tända en lite mindre eld den här gången !!
  ..skojar bara ;-)

  SvaraRadera
 2. Oj vilken brasa! Nej, vad har den lilla människan att sätta emot en sådan eld. Såg allt lite vanskligt ut minst sagt. Är nog bäst att nöja sig med en betydligt mindre brasa ikväll! ;)
  Fin Valborgsmässoafton!

  SvaraRadera
 3. Oj säger jag med. Blev lättad när jag läste att det va en eld under kontroll, men som sagt vad har dom att sätta emot om några gnistror flyger iväg.
  Trevlig valborg.

  SvaraRadera
 4. Det kan man kalla brasa!
  Ha en fin Valborg du också!

  SvaraRadera
 5. Oj, det der såg lite häftigt ut!

  SvaraRadera
 6. Det ser allvarligt ut, men så gjorde även vi en gång. Svedjeeldade. Ha en fin afton.

  SvaraRadera
 7. Det där ser ut som mycket eld att hålla reda på :O Men de ä säkert vana och vet vad de gör.
  En effektfull bild blev det!

  SvaraRadera
 8. Otroligt vacker och maffig eld. Blev först lite orolig över vad som kändes som okontrollerad brand men efter din förklaring blev jag lugnare.

  SvaraRadera
 9. Oj, vilken eld, känns svår att kontrollera med tanke på eldens kapacitet, men de har förmodligen gjort det både en och två gånger förut.

  SvaraRadera
 10. Fast det ser ju faktiskt ut som att den skulle kunna sprida sig rätt rejält med tanke på det torra gräset som syns i förgrunden.

  SvaraRadera
 11. Jag blir alltid rädd när jag ser stora bränder, tror inte "dom" skulle ha så mycket att sätta emot om det gick åt fel håll!!

  SvaraRadera