17 maj 2013

Veckans fönster - Televisivt


Jag har alltså inte någon aning om vad televisivt är, men jag tror att de sitter där innanför fönstren i Ghana och tittar på ESC med hjälp av sin parabol riktad mot Malmö. Det står ju t o m Gina på huset, så det är väl bevis nog. :-)

Fler fönster finns hos Susanne.

11 kommentarer:

 1. Haha, men lite märkligt att de inte deltar också... för det har ju andra "europeiska" länder som Marocko etc. gjort för om åren.

  SvaraRadera
 2. Så kan det vara, jag tror helt på din tolkning där. Imorgon får de en spännande kväll med finalen! Eller så blir det ännu svårare för dem att uthärda vardagen med tanke på allt glamour och glitter som visas på ESC.

  SvaraRadera
 3. Självklart är det så! :-D

  SvaraRadera
 4. Absolut! Du har säkert alldeles rätt. Och en underbar bild är det - som vanligt. :)

  SvaraRadera
 5. Ha ha den var bra! Och ska du inte skicka bilden till Gina ;-)

  SvaraRadera
 6. Haha, klart de kollar in Europas stora tv-händelse, vore ju konstigt annars ;0P

  SvaraRadera
 7. Gina..?? Nu hänger jag inte riktigt med. Koncenterar mig istället på din spännande bild. Parabol och antenner tyder helt klart på television så din bild platser ju perfekt. Har heller ingen aning om vad televisivt är men Susannes tolkning är ju dock lite ledande så vi ska fatta iallafall lite ;-)

  Kan ju inte låta bli att kika på andra detaljer också. Finns ju väldigt många i ditt foto från Ghana. Gillar verkligen dina bilder från en annan del av världen. Ha en skön helg !!

  SvaraRadera
 8. Nog är det huset televisivt så det räcker. Kanske vi får en gigantisk turistström från Ghana nu när de får se hur fint det är i Malmö. :-)

  SvaraRadera
 9. Ingen vill väl missa möjligheten att få se lite av Malmö...inte ens i Ghana. :-)

  SvaraRadera
 10. Du ä la för go! <klockren tolkning, med tunnan som pricken över i:et!

  SvaraRadera
 11. Här torkas tvätten televisivt? Fyndigt, roligt och välkomponerat.

  SvaraRadera