23 juli 2013

Tisdagstema - Natt


Natt i Chania på Kreta.

Och hur många bilder har jag på den fyren då? Det undrar jag för så långt kan jag antagligen inte räkna... Det blev några stycken när jag ändå var i farten. Och den såg alltid olika ut.


Tisdagstema

10 kommentarer:

 1. Haha.. känner igen det där. Ibland har jag så många bilder på samma motiv att jag blir helt galen. Intressant motiv du valt. Kan tro att fyren aldrig ser likadan ut. Det är det som är så spännande. Tycker bild två är väldigt bra. Kraftfullt med vågorna och det speciella ljuset av blå himmel och blått hav. Tycker även om den sista väldigt mycket.

  SvaraRadera
 2. Wow, många bilder och alla lika coola! Jag kunde bara prestera en blobb idag, fast jag hade kunnat visa den i flera olika varianter för jag har fotograferat den en hel del!

  SvaraRadera
 3. Tack för den bildkavalkaden av fyren. Den ser ju annorlunda ut i varje bild! Suveränt jobbat!
  Jag fotar aldrig samma motiv fler än en gång. Borde nog ansmma rn riktig Tack för den bildkavalkaden av fyren. Den ser ju annorlunda ut i varje bild! Suveränt jobbat!

  SvaraRadera
 4. Och behöver du fler bilder på fyren så har jag nog 20 till. Fin var den, och det framgår av dina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för erbjudandet, men jag har så det räcker. :)

   Radera
 5. Chania är väldigt en mysig stad tycker jag, och jag tror inte du är ensam om att ha fotograferat den fyren u olika vinklar..! Fint med den nattligt upplysta fyren, men den bild som jag tycker är bäst är nr två i raden, otroligt fin!

  SvaraRadera
 6. Suveränt fina bilder! Tar alltid mängder av bilder på samma motiv och sen raderar jag hälften... Gillar kvällsljuset i bild 4, och första bilden är väldigt läcker. Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 7. Chania har jag besökt en gång för länge sedan men det var långt innan jag fotograferade allt.
  Det är alltid lika spännande att fotografera ett speciellt objekt olika tider, olika lägen. Tänk vad ljuset kan trolla och förvandla!
  Snygga bilder.

  SvaraRadera
 8. Ett sådant fotoobjekt tål ju att fotas hur många gånger som helst, och det är så fint att se alla olika bilder man tagit, gillar egentligen allihop med bild nr två med det brusande havet blir min favorit!!

  SvaraRadera
 9. Kul med olika perspektiv och tider! Fina allihopa men säger som Annette: tvåan har det där lilla extra. :)

  SvaraRadera