16 juli 2013

Tisdagstema - Natur


Den kringelkrokiga resan tog oss även till Edinburgh i Skottland för några dagar. Vårt B&B låg en havtimmes promenad från ena änden av the Royal Mile och det kändes riktigt ute-på-landet-och-i-naturen att gå den där biten morgon och kväll. Tänk att det ser ut så här så nära centrum. Det var förresten lite svalare i Edinburgh än under resten av resan. Att landa i Tevasandaler och kortbyxor i 14 grader och duggregn var väl sådär.

Tisdagstema

9 kommentarer:

 1. Det ser ju rätt somrigt ut... men skenet bedrar, förstår jag. Min fantasi flyger iväg direkt och jag ser både odjur och spöken... kanske inte så NATUR-liga iofs. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev bättre och bättre väder för varje dag som tur var. Till slut kunde jag fälla ihop paraplyet och ta lite bilder.
   Tror det var rätt spöktätt där uppe. Vågade mig inte dit. Man ska inte låta sig luras av lite snälla kullar. ;)

   Radera
 2. Vackert! Samma natur som på Irland.

  SvaraRadera
 3. Åhh, vi var i Skottland, och Edinburgh, på vår tågluff i Storbritannien för tre år sedan. Det var så vackert där, och din bild påminner mig om hela den resan, härligt!

  SvaraRadera
 4. Jaså, du såg inte spöket?

  SvaraRadera
 5. Påminner lite om Irland. Var några år sen jag var i Skottland men det var väldigt vackert, och självklart regnigt :)

  SvaraRadera
 6. Typiskt för Skottlands Highland. Älskar dessa vyer som är så helt främmande för oss här i Sverige. Å om du tar kortbyxor på dig under 20 grader så får du skylla dig själv;-)

  SvaraRadera
 7. Dit skulle jag verkligen vilja åka, så häftigt landskap!

  SvaraRadera
 8. Spännande natur med dessa formationer.

  SvaraRadera