08 december 2013

Fototriss - Gammalt och slitet
Fiskmarknaden i Dhaka i Bangladesh.

Fototriss

10 kommentarer:

 1. Och blöt om fötterna blir man även om man sitter på bordet!

  SvaraRadera
 2. Sitter precis och kikar på "Kalla fakta" om läder industrin i Bangladesh. Man får sig verkligen en tanke ställare.
  Snyggt fångat!

  SvaraRadera
 3. Har lite svårt för just fiskmarknader. Det doftar ju oftast helt förfärligt ;-) Men vilka fantastiskt levande bilder du tagit !! Känns ju nästan som om jag vore där. ..men utan den där lite jobbiga doften av rå fisk. Föredrar nog i verkliga livet firren färdig på tallrik ;-) Men en fin triss från vardagen i Bangladesh fick vi se och det gillar jag verkligen. Vill se mer.... ;-)

  SvaraRadera
 4. Alltså, riktigt spännande att se, för de är verkligen hängivna i det de gör. Samtidigt vet jag inte om det är så lockande att äta fisken, det ser en aning ohygieniskt ut. Kul att se och fina bilder!

  SvaraRadera
 5. Intressant triss, alltid kul att se andra kulturer!

  SvaraRadera
 6. Ja snacka om slitet! Tänk vad berest man blir genom att "resa" runt med dig här på bloggen! ;) Tack för alla fina bilder från dina resor!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Gammalt och sliten, men ack så fina bilder! Älskar fiskmarknader trots att det mest stinkar där. Att kolla hur folk väljer sina fiskar eller prutar, säljarnas argument etc. Fantastiskt fina bilder!

  SvaraRadera
 8. Människor, liv och rörelse - så mycket spännande att se i dina bilder att det tar ett bra tag innan man ser det slitna och gamla!

  SvaraRadera
 9. Den marknadsplatsen ser ut att vara väl använd. Jättefina bilder.

  SvaraRadera
 10. Spennende triss, flotte bilder

  SvaraRadera