23 december 2013

Resultatet


Fototrisstävlingen är avgjort och vann gjorde Rantamor. Stort grattis!

Själv fick jag en fotobok, liksom alla som var med i finalen. Jag valde en om Streetfoto som jag är nyfiken på. Kan vara bra att skaffa lite mer kunskap inför kommande resor. Och så gäller det att träna. Och träna. Så det är bara att resa på. :-)

Damen här ovanför övervakade en skoinlämning vid det buddistiska templet Aggmeda Khyang i Cox's Bazar i Bangladesh. Man lämnade sina skor till henne under besöket på tempelområdet och fick dem tillbaka för en liten peng när man sedan passerade henne på utvägen lite senare. Undrar vad hon står och tänker på?

2 kommentarer:

  1. Grattis till finalplatsen! Dina bilder på människor är verkligen fantastiska, jag är förundrad över hur du lyckas fånga dem och deras stämningar. Det är svårt att ta bilder på främmande människor, hur gör du, frågar du först om du får fota dem?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :-) Ibland frågar jag och ibland frågar jag inte. Det beror lite på läget. Om någon visar att de inte vill bli fotade tar jag naturligtvis ingen bild, men det händer väldigt sällan. Ofta tar jag bilden vid ett tillfälle när jag är bortglömd och inte drar till mig något intresse. Man får vara både långsam och snabb.

      Radera