26 januari 2014

Skyltsöndag


Alla hotellkorridorer är inte roliga. Så här såg det ut på hotellet nära Heathrow där jag blev inkvarterad på SAS bekostnad när jag blev akterseglad på väg till Sydafrika för några år sedan. Lång trång gång liksom. Men skyltar hade de. Utrymningsskyltar. Väldigt långt borta i det här fallet, men dock. Det gäller att se det positiva i det hela.

Pumita är upphovsperson till Skyltsöndag.

9 kommentarer:

 1. Ojdå, fördelen är iaf att man inte hamnar vilse när man ska utrymmas. Full fart framåt liksom.

  SvaraRadera
 2. Inte särskilt inbjudande, förvisso - men vacker färg på mattan åtminstone!

  SvaraRadera
 3. Brukar faktiskt spana in de gröna skyltarna ganska ordentligt på hotell så jag vet vart jag ska ta vägen om det händer något. Det gjorde jag aldrig förr i tiden. Kanske jag blivit klokare med åren.

  SvaraRadera
 4. Inte nog med att du blev akterseglad du hamnade på ett så här trist ställe också! Men du var väl inte ensam?

  SvaraRadera
 5. Men så snyggt fotoobjekt du fick till trots, får lite "The Shining" känsla, bara väntar på att en galen Jack Nicholson ska dyka upp runt hörnet.

  SvaraRadera
 6. I Ryssland, Mongoliet och Kina har vi stött på många såna där evighetslånga hotellkorridorer som verkligen inte är inspirerande. Vet inte hur det varit med utrymningen alltid heller...

  SvaraRadera
 7. Konstigt det där! Den här trista korridoren påminner mig alldeles för mycket om "cellkontor" - du vet - eget rum på jobbet. Å vår korridor på företaget liknar din hotellkorridor... Men jag älskar min cell;-)
  Ser att du redan då prioriterade bloggen;-)

  SvaraRadera
 8. Vilken spännande bild det blev av en korridor som är motsatsen. Mina ögon dras mot ljuset i tunneln därborta!

  SvaraRadera