18 mars 2014

Tisdagstema - Robust


Vilken fantastisk vårdag det var i Paris i söndags.

Tisdagstema

11 kommentarer:

 1. Himmel !! Det här är nog den vackraste vinkeln jag någonsin sett på Eiffeltornet !! Väldigt snyggt ! Tycker nästan att trädets grenar känns mer robusta än själva tornet ;-)

  SvaraRadera
 2. Robustare kan det nog inte bli. Jag har varit uppe och det känns väldigt säkert. Fin bild av våren i Paris.

  SvaraRadera
 3. Å, Paris och vårgrönska, så härligt! Och visst är det ett robust byggnadsverk, mycket fin bild dessutom!

  SvaraRadera
 4. Jamen! Var du också i Paris i helgen!!!??? Kul:-) En kollega till mig kom hem igår och berättade hur fint det var där. På BBC berättade de att lördagen hade varit den varmaste 15 mars på 125 år. Åsså kom smoggen tilt stan i måndags hörde jag på BBC, men då var du ju på vägen hem.
  Å vilken tajming med Paris förresten - hörde att Métron kostade ingenting hela helgen p g a St Patricks Day. Snacka om generöst. Vive la France - typ:-)

  SvaraRadera
 5. Åhh, Paris, det är många år sedan jag vara där... Har passerat det på avstånd några gånger, på väg till Disneyland, men inte varit in i stan... Kanske får bli en tur snart? Eiffeltornet är verkligen robust, nog det mest robusta av alla bidrag!

  SvaraRadera
 6. Vilken fin bild på eiffeltornet. Har aldrig besökt Paris men skulle väldigt gärna vilja göra det. :)

  SvaraRadera
 7. Jättevacker bild! Jag har varit där för länge sedan och jag kan lova att bilder av den där klassen har jag tyvärr inte därifrån... Snyggt jobbat!=)

  SvaraRadera
 8. Härlig bild på Eifeltornet, är du fortfarande kvar så testa att ta den i mörker ur samma vinkel, känner på mig att det skulle bli rätt häftigt med stammarna framför när det är upplyst.

  SvaraRadera
 9. Så underbart i Paris på våren! Har bara varit där en gång, men vill absolut åka tillbaka!!

  SvaraRadera