23 augusti 2014

Veckans fönster - Spårigt


Dags att vakna till efter sommardvalan. Och självklart skall detta göras med ett bidrag till Veckans fönster. Denna gång ska det vara spårigt, och jag lyckades efter en del letande hitta min bild från strax innan tågresan i Bangladesh i höstas. Det var tidig morgon och vi hade gått till ett ställe för att äta lite frukost i närheten av stationen i väntan på att tåget skulle komma. Plötsligt kom information om att tåget var på plats och att vi fick rusa iväg för att försäkra oss om att kunna inta våra platser innan det var för sent. Jag hamnade först och langade upp kameran och tog en bild i farten innan vi var framme vid de båda männen som skulle visa oss in (i detta fall upp och in) i vår vagn. Här ser det ut som lugnet själv, men jag kan försäkra att vi kom ångande i full karriär.

Veckans fönster

6 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka!
  Kan nästan känna er spurt till tåget! Kul med personlig service med två herrar, det bjuder då inte SJ på.

  SvaraRadera
 2. Onekligen fin service där, inte som på svenska tågbolag inte, som BP skriver!

  SvaraRadera
 3. Ser lugnt och stilla ut tycker jag! Vilket pampigt tåg och underbara kläder på mannen!

  SvaraRadera
 4. Äntligen! Det var på tiden... tåget måste ha varit ordentligt försenat eftersom det tog så lång tid för dig att komma tillbaka. ;) Allt väl, hoppas jag. :)

  SvaraRadera
 5. Kul att "se" dig igen! :)

  Funderar på hur man baxar upp en stor resväska där. Eller herrarna kanske hjälper till med det. Liknar lite de gamla tåg jag åkte i som barn.

  SvaraRadera
 6. Det syns inte ett spår av att du "langade upp kameran" och tog en bild i farten!

  SvaraRadera