01 november 2015

Lite grann från ovan


Här stod vi och blickade ner på byn Lermontov i Armenien, en by med en rysk befolkning som så att säga kör sitt eget race. Det innebär i det här fallet att de har bevarat ett gammalt ryskt sätt att leva som inte finns i resten av Armenien. Dessutom gillar de inte att en massa turister drar runt i byn och tittar och fotograferar. Därför har vi intagit denna position. Inte vet jag om det är ok. De kanske känner sig lika betittade för det.

Jag tycker i alla fall att det var ett vackert läge och landskap.

Inte nog med att vi fick titta på detta, utan det serverades både bakverk och konjak här av resefixaren. Lite oväntat, men ett fint ställe för en "picnic". Tyvärr var detta inte en av mina bästa dagar rent magmässigt, så jag fick avstå. :(

Och så har jag lärt mig att det kan vara lönt att vända sig om när man fotograferar och titta vad som finns där. Så här såg det ut. Bullarna är får, men det syns va?
8 kommentarer:

 1. Med en bra kamera och en som vet hur man hanterar den behöver man inte komma närmre än så! Synd på konjaken!

  SvaraRadera
 2. Alltså bilden med fåren är enstående bra. Den har liksom allt.
  Personligen förstår jag ortsbefolkningen att de inte vill bli uttittade, men i ditt fall gjorde det ju inte så mycket med tanke på vilka härliga bilder du ändå tog.

  Magsjuka är inget roligt hemma, än värre om man är på resa. Men att skippa konjaken - trodde den var den bästa magmedicinen;-)

  SvaraRadera
 3. Så glad att du vände dig om - den absolut vackraste vyn av dem alla!

  SvaraRadera
 4. Å, det är verkligen vackert! Fantastiska bilder från ett annorlunda land.

  SvaraRadera
 5. Otroligt vackra bilder stt se länder och inte då bara turistorter gör verkligen att man får ödmjukhet mot livet och naturen
  Tack för att du delar dessa underbara bilder från ett land jag aldrig befunnit mig i :)
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 6. Riktigt vackert landskap! Fascineras av att husen ligger så tätt när det verkar finnas gott om plats!

  SvaraRadera
 7. Så tjusigt! Hur kommer du på idén att resa till alla dessa udda resmål? Jag imponeras av det och tycker det är jättehäftigt att du gör det och att du vågar. Men var får du inspirationen ifrån? Dumma frågor kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl lite olika vad man vill få ut av sitt resande antar jag och jag går nog rätt mycket på sånt jag inte vet något om. :)

   Radera