30 november 2013

Veckans fönster - Valfritt


Jag är tillbaka efter en tvåveckors rundresa i Bangladesh. Innan jag åkte hade inga speciella förväntningar, men resan visade sig bli enormt lyckad. Bangladesh är riktigt vackert och människorna vi kom i kontakt med var verkligen jättevänliga. Som turist är man en ganska udda varelse där och tilldrar sig massor av nyfikenhet och intresse. Jag har nog aldrig blivit fotograferad så mycket någonstans. :-)

Veckans fönstertema är valfritt och jag väljer den här fönsterbilden från en byskola i den nordvästligaste delen av Bangladesh.

Veckans fönster

14 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! ... med en gedigen upplevelse av båda sidorna av kameralinsen? Kul! Det är sånt man får bjuda på :)

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka! Det låter som du är helt nöjd med din resa! Kulturkrockar framför och bakom linsen är bäst! Hoppas på många fler bilder:-)

  SvaraRadera
 3. Härligt att ha dig och dina fina bilder tillbaka!
  Måste vara en "nyttig" upplevelse att vara fotoobjekt ibland.
  Skulle önska att du gjorde en fotobok med dina finaste bilderna från alla dina resor. Alla dessa spännande foton med mycket känsla på alla människor som här.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Ett sånt härligt fönstermotiv. Kanon med dina fina bilder som delar med oss från dina äventyr. Barnen eller ungdomarna ser helt underbara ut. Det syns att de gillade att bli uppmärksammade och förevigade!

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka ! Du börjar med en helt underbar fönsterbild. Barnen ser så glada och förväntansfulla ut, flera med glimten i ögat. Härligt att du delar med dig och ser verkligen fram emot fler bilder från Bangladesh. Kan ana att det är en hel del att gå igenom och sortera.

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem igen! Och tillbaka till bloggvärlden framför allt! :) Roligt att höra att du haft det bra. Nu väntar jag ivrigt på alla bilderna. :)

  SvaraRadera
 7. Välkommen tillbaka! Härlig bild på glada barn. Ser fram emot alla dina bilder från din resa. :)

  SvaraRadera
 8. Fin bild! Pojkar inne - flickor ute????????? Hm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fanns flickor inne i klassrummet också. Det var bara vi konstiga västerlänningar som gjorde att barn från andra klasser kikade in.

   Radera
 9. Välkommen hem Della! Och vilken underbar bild. Ser ut som de utanför längtar in till dem där inne. Och jag undrar precis som Klimakteriehäxan om det bara är pojkar där inne.

  SvaraRadera
 10. Min första tanke var att de utanför var avundsjuka på de som var inne...men det var ju förstås du som lockade! Underbar bild!

  SvaraRadera
 11. Härlig bild, så glada de ser ut!

  SvaraRadera
 12. Fin fönsterbild. I mörkare stunder brukar jag tänka på att i länder som Bangladesh verkar barn vara glada för att få gå i skolan medan somliga av skolbarnen här i Sverige blir glada när de kan bränna ner en skola. :-P

  SvaraRadera
 13. Så fina barn....och färgglada kläder!

  SvaraRadera