09 november 2007

Shopping

Jag köper nästan alla prylar via nätet numera. Det är mycket lättare att få tag på bra saker till bra priser den vägen än att jaga runt på stan. Dessutom är jag inte så galen i själva fenomenet shopping. Jag ser inte direkt någon mening med att gå runt i en massa affärer och handla. Varmt och trångt bara.

Idag har jag beställt en del saker på nätet som Vivicus och jag saknar inför Ecuadorresan, bl a ett sidanlakan till, pannlampa och handdesinfektion. Det är så praktiskt att sitta vid datorn och välja, sedan vänta nårga dagar och vips finns det här. I brevlådan eller nere vid Ica. Det har alltid funkat också. Någon gång har jag fått fel grej, men det har ordnat till sig. Och en gång fick jag en kredit på 5 månader p g a att Posten glömde ta betalt för postförskott.

De enda två typerna av affärer jag gillar att gå i är sport/friluftsaffärer och bokhandlar. Dom kan jag gå i hur mycket som helst. Viv och MM följer gärna med till bokhandlarna, men till sportaffärerna får jag nästa släpa med dom. Eller rättare sagt MM säger - gå in du, så väntar jag här utanför. Hur kul är det? Vaddå stress?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar