01 november 2007

Novemberlov

Det här novemberlovet är lite annorlunda än de senaste fyra. För det första är vi inte ute och reser och för det andra jobbar jag. Hmmm....
För fyra år sedan var vi i Pisa och Florence vid den här tiden. Vi var kulturella och Vivicus blev magsjuk av glassen.
För tre år sedan var vi en vecka i Bryssel med lite utflykter åt diverse håll. Jag bodde några år i Belgien när jag var liten, så jag var lite nostalgisk. Fick höra lite flamländska och prata lite också.
För två år sedan var vi på familjeresa i Turkiet med Äventyrsresor och vandrade längs Lycian Way. En helt fantastisk resa, som jag tänkte visa lite bilder från längre fram.
Och förra året var vi på ytterligare än familjeresa med Äventyrsresor, den här gången vid Amalfikusten. Det var också en mycket lyckad resa med bl vandringar bestigning av Vesuvius, pizzakurs, Pompeji i ösregn, tillverkning av buffelmozzarella, olivplockning och bestigning av högsta punkten på Capri och sitta fast i den italienska trafiken. Och så passade vi på att göra lite geocaching också.
Här kommer lite bilder från den resan.

5 kommentarer:

 1. Oj vad ni reser! Fina bilder, och jag är själv jättesugen på att gå Lycian way, eller iallafall en bit av den vid något tillfälle.

  SvaraRadera
 2. Ja, Lycian way var fint. Vi gick ju inte så långt - en vecka bara och den är ju 50 mil lång, men det var något väldigt speciellt. Fantastisk utsikt på många ställen. Och människorna vi mötte längs vägen var mycket vänliga.

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder!

  Ni gick väl inte 50 mil på en vecka?! Det är mycket för en liten puma iaf. ;D

  SvaraRadera
 4. Lite väl mycket för mig också... Skrev jag så tokigt? Nej, jag vet inte hur långt det blev, men lite lagom så där så man var trött i fötterna framåt kvällen.

  SvaraRadera