21 november 2007

Traveler IQ Challenge

Hittade denna Traveler IQ Challenge.
Nu har jag kört den två gånger och hamnat precis, precis på gränsen till att få fortätta på level 12 båda gångerna. Sååå retfullt, för då måste jag ju börja om från början igen.
Jag ska klara det!

9 kommentarer:

 1. Jag har blivit helt fast i det där... Igen och igen och igen. Det är svårt att slita sig! ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, jag har kört det flera gånger nu, men hag hamnar alltid på nästan precis samma nivå. Jag SKA komma längre. Spelberoende?

  SvaraRadera
 3. Tack hoppas också jag hittar magiska äpplen! :) Min dator har kraschat, känner mig lite ensam utan mina bilder. Ska testa traveler iq om jag vågar ;) verkar ju vara beroende framkallande!

  SvaraRadera
 4. Det var ju synd med din dator. Allvarligt fel?
  Ja, just nu känner jag mig beroende av testet. Har just klarat mig upp till högsta level 12. Men jag orkar nog inte försöka en gång till idag.

  SvaraRadera
 5. Ojojoj, det här var svårt! Jag klarade level 11 (World City Expert) med 32419 points men det krävs 55000 för att avancera till level 12. Mest stolt är jag över att jag prickade in huvudstaden i Belize, ett par mil ifrån bara. Fast å andra sidan gjorde jag några dundermissar också, sånt som jag borde ha klarat.

  Ska nog försöka en gång till! =)

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Förargligt bara att man måste börja om från början när det så att säga skiter sig på slutet.

  SvaraRadera
 7. Väldigt frustrerande är vad det är! Jag blir mest förbannad på att det är så svårt att pricka in. Har en trådlös mus och den gör som den vill ibland... flyger åt ett helt annat håll! Nu har jag lyckats komma över 50000 iaf så det finns hopp. =)

  SvaraRadera
 8. Jag fick just 49647 på level 12. Så frustererande att börja om!!! Jag har en vänlig mus med sladd, men det blir så inexakt när jag försöker pricka in.

  SvaraRadera