30 mars 2008

En fläkt av Asien

För att få en liten smak av Asien tog vid subway till New Yorks Chinatown en eftermiddag. Det är som Kina fast ändå inte - viss saker är fel, det är fel dofter t ex fel. Men ändå...

4 kommentarer:

 1. Lite sent, men välkommen hem igen! underbara foton du bjuder på som vanligt. Man får inte ångra att man fått barn, men ibland så blir backpackarbehovet bara sååå stort. Men turligt nog är han snart stor nog till att hänga med på rejäla resor och faktiskt t.o.m kunna komma ihåg dem när han blir äldre, så då drar vi nog iväg... (även om lillen nog redan hör till en av de mest välberesta 3-åringarna *hihi*)

  Helt rätt förresten; China towns blir aldrig som riktiga Kina, på gott och ont. Rolig McD dock! :-)

  SvaraRadera
 2. Lullun: Jag tror starkt på att resa med barn, så att de får se att det är olika på olika ställen i världen och se hur man tar sig fram och löser uppkomna situationer. Det tror jag de har jättenytta av när de växer upp. Min grabb har varit lite överallt och han verkar inte må illa av det. :)

  SvaraRadera
 3. Helt enig! Jag har aldrig kunnat föreställa mig annat, än att ta med lillen och se världen. Och har ju också börjat så smått, även om nytt jobb och "nystartat liv" efter studier osv har fått ta lite resurser från resandet på det senaste. Men min son på 3.5 är ändå väldigt resvan, om nu inte det blivit någon resa för honom utanför Europa och Nordamerika ännu, men får jag bara hans pappa att lära sig att spara pengar så drar vi nog snart iväg på större äventyr igen. Yippie! :-)

  SvaraRadera
 4. Lullun: Framtidsplaner helt i min smak! :)

  SvaraRadera