07 juli 2009

Första campen

Efter drygt 4 timmars skumpig bussfärd på i stort sett obefintliga vägar kom vi fram till campen vid Jalman Meadows. Vi möttes av personal från lägret och en jakkärra, som forslade bagaget till våra tvåmanstält. Och det var inte vilka tvåmanstält som helst, utan snygga moderna gers (jurtor) med sängar och tvättmöjligheter. T o m en lampa hängde från ett rep i taket. En kamin stod strategiskt placerad på golvet för morgon- och kvällseldning. För det var kallt! Jag var glad åt understället och mössan och vantarna.


5 kommentarer:

 1. Vad fint det var inne i tältet! Häftigt att våga resa dit.

  SvaraRadera
 2. Vilka fascinerande bilder! Så annorlunda mot det man är van...de moderna resväskorna passar ju inte riktigt in i miljön där.
  Vilka härliga resor du gör! Jag är så glad att jag får följa med via bilder och berättelse!
  Antagligen har vi samma väder, kraftig blåst och regn...det känns lite gruvsamt att klä på sig och gå ut. Men håret ska fixas innan vi åker tillbaka nästa helg så det är nödvändigt.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 3. Det ser ut som solceller på fjärde fotot uppifrån. Är det det?

  SvaraRadera
 4. Ja, det var så mycket eco-camp det kunde bli.

  SvaraRadera
 5. Så vackra bilder. Lite forntid möter nutid med alla resväskor dragna av en jak och solpaneler utanför tälten. Vilka vackra tält förresten och vilka möbler! Det måste vara en riktig upplevelse att vara där!

  SvaraRadera