14 januari 2010

Kyla (15 av 365)

Det har varit mycket kallt och nu när det bara är kallt så känns det egentligen inte så kallt.

Tema nr 149 Kyla.

6 kommentarer:

 1. Jag drömmer om att jag skall hinna fota detta vackra i helgen, risken är väl att det försvinner innan jag får möjlighet att fota i dagsljus;(

  Nästan känner kylan ända hit, verkligen en underbar bild med den vita snön, frosten, den frusna vassen och djupet i bilden. och nu är det ju inte kallt, snarare varmt!

  Ha det bra!

  annette

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker kyla. Enkelt och vackert.

  SvaraRadera
 3. jättefin bild och man ser kylan

  SvaraRadera
 4. Bilden förmedlar verkligen kyla och där är ett vackert ljus som förstärker effekten av rimfrost i trädet! Bilden är välexponerad och jag tycker om att trädet inte är helt centrerat, skulle kanske tom ha föredragit ett liggande format där trädet kommit än mer från mitten. Jag blir också lite nyfiken på hur ett något lägre perspektiv skulle tett sig, då skulle trädkronan varit helt frilagd från vassen och bara stått ut mot himlen och förgrunden som jag inte tycker tillför så mycket, inte blivit lika framträdande. Men det är en vacker bild som det är!

  SvaraRadera
 5. Så sant att det inte känns så kallt när det bara är kallt! Vi har i och för sig inte haft lika extrema temperaturer som andra delar av landet, men jag undrar ändå när jag senast jublade över att det "bara" var -5 på morgonen.

  SvaraRadera
 6. Huvva vad jag fryser när jag ser den här bilden! Brrr ...

  Men snyggt är det, trots den hemska kylan.

  SvaraRadera