06 januari 2010

Väskor (2 av 365)

Om det är något man ser mycket av på flygplatser är det väskor. Här är det den kinesiska flygplansbesättningen som är på väg till jobbet.

Jag har alltid med mig så lite som möjligt när jag reser, och mitt bagage denna gång bestod av min 30-litersryggsäck. Den var inte helt fullpackad så fick jag ner kamera med ganska så stort objektiv också. Det har en klar fördel att resa lätt - jag slipper checka in något bagage och kan bära allt själv och vara rörlig. På Air China är maxgränsen för handbagage 5 kg, men jag kan nog inte med gott samvete säga att jag klarade den. Lite tyngre var min ryggsäck.

Tyvärr fick jag inte bilden helt skarp. Att fota inomhus i befintligt ljus kan ha sina nackdelar när man inte har alltför ljusstarkt objekt på.

Tema nr 354 Väskor i 365 Foton 2010.

5 kommentarer:

 1. Välkommen hem till kylan!
  Jag tycker inte den lilla rörelse oskärpaan gör ngt illa, nästan tvärtom. Gör fotot levande!

  SvaraRadera
 2. Säger som Rajson, hade nog inte tyckt lika bra om den här bilden om den hade varit knivskarp, gillar att jag ser rörelseoskärpa naturligt i bilden som oxå är tufft beskuren!
  annette

  SvaraRadera
 3. Vilken häftig bild! Känsla av rörelse och av att vara på väg, på mer än ett sätt. Det är rörelse i bilden, och samtidigt tänker man på flygplatser och att förflytta sig långt bort...

  SvaraRadera
 4. Roligt foto, som vinner på att vara lite oskarpt. Dom rör ju på sig ...

  SvaraRadera
 5. Jättefin bild! Och som övriga skrivit så är det just rörelseoskärpan som gör den fin.

  SvaraRadera